Af - 12/08-16 21:23

Her er cykeldrengenes nye favoritsportHer er cykeldrengenes nye favoritsport

Baneholdet tilbringer timer med at se OL i fjernsynet. Og særligt én sportsgren har fanget deres interesse.

Bildstrecke im Grossformat »

Der skal slappes af og spares på kræfterne, før det danske landshold i banecykling i aften skal på banen for at køre om pladsen i guld-finalen.

Og for Lasse Norman, Casper Folsach og de øvrige baneryttere er den én ting, de bruger rigtig meget tid på, når de skal slappe af: OL i fjernsynet. Og da deres lejlighed er udstyret med den gode kabelpakke, så de kan vælge frit mellem alle OL-discipliner, og så...

- ...Så vælger vi vægtløftning, slår Niklas Larsen fast med et grin. Han kalder det både fascinerende, spændende og inspirerende at se på.

“Det er meget fascinerede at se på. Det er kort og eksplosivt, og man kan se de, at giver alt hvad de har. Det er på en måde spændende, hver gang de tager et løft, så det er meget inspirerende at se på.”
siger Niklas Larsen.

Baneholdet før OL-gyser: Vi har en rekordtid i os
Baneholdet før OL-gyser: Vi har en rekordtid i os

Casper Folsach er enig.
- Vi prøver at se, hvor der er danskere med, og ellers er vi blevet ret hooked på vægtløftning. Vi styrketræner også lidt selv, så vi kan rent faktisk se, hvor gode de egentlig er, og det bare sjovt, siger han.

- Vi er meget fascinerede af, hvor meget, de kan løfte de her små fyre, skyder Lasse Norman Hansen ind.

Ingen af cykelrytterne havde vist på forhånd regnet med, at de skulle tilbringe en stor del af OL i Rio med at sidde og se vægtløftning i fjernsynet. Men Niklas Larsen er glad for, at det er endt sådan.

Banelandstræner tror på OL-medalje efter supertid
Banelandstræner tror på OL-medalje efter supertid

- Man ved godt lidt om de forskellige sportsgrene, men det er ikke noget, man ser i hverdagen. Vi har prøvet os lidt frem, og så var det meget fedt, at vi fandt vægtløftning, siger han.

“Der er måske 70 kanaler. Det kører hele tiden.”
Casper Folsach om den store tv-pakke, der er i cykeldrengenes lejlighed. (Amalie Dideriksen er banelandsholdets ene kvinde. Hun har ikke tv i sin lejlighed.)


LÆS OGSÅ: Danske baneryttere åbner OL med en andenplads

LÆS OGSÅ: Quaade vraget til baneholdet: OL kan blive uden mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx