04/09-17 23:22

Bjelland: Sejren viser holdets karakter i øjeblikketBjelland: Sejren viser holdets karakter i øjeblikket

Andreas Bjelland er varsom med at betragte den nuværende gode stime under Åge Hareide som et gennembrud.

storybild

Danmarks Andreas Bjelland (nummer to fra venstre) fik chancen ved siden af anfører Simon Kjær mod både Polen og Armenien. Scanpix/Liselotte Sabroe

Jerevan. Storsejrene over Polen og Armenien i de seneste fire dage i VM-kvalifikationen er en lettelse for Andreas Bjelland.

Selv om Armenien kom foran 1-0 efter seks minutter, så vandt det danske fodboldlandshold alligevel mandagens udekamp i Jerevan med hele 4-1.

- Det viser karakter fra holdets side, og hvor vi står i øjeblikket. Vi vidste, det ville blive svært. Hvis vi kom bagud, ændrede det dog ikke noget.

- Vi skulle bare fortsætte og holde os til vores egen gameplan. Så skulle vi nok få vores chancer. De kørte døde i de sidste 20 minutter, siger Bjelland.

Brentford-stopperen advarer mod at juble for meget inden de to afgørende gruppekampe i oktober ude mod Montenegro og hjemme mod Rumænien.

- Man skal passe på med at snakke om et gennembrud. Hvis vi spiller uafgjort eller taber om en måned, så er alle efter os igen.

- Vi har spillet to gode kampe, og det skal vi bygge videre på. Vi skal spille to svære kampe i oktober, og vi skal tage de gode ting med videre, siger Bjelland.

Polen fører gruppe E med 19 point efter otte kampe. Danmark og Montenegro følger lige efter med 16 point og begge med en målscore på 18-7.

Gruppevinderen går direkte videre til VM, mens de otte bedste toere skal spille playoffkampe.

- Det var vigtigt for os at vinde. Jeg synes, vi formåede at holde os til planen. Vi kom skidt fra start, men fik arbejdet os ind i kampen og lavet nogle fantastiske mål.

- Lad os håbe, vi kommer til VM. Det er målet at komme til Rusland. Det tegner fantastisk for dansk fodbold lige nu, siger Bjelland.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Han står bag USA's mest omtalte bog:...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx