28/10-15 09:13

Ehlers scorer for tredje NHL-kamp i trækEhlers scorer for tredje NHL-kamp i træk

Med sit fjerde mål i denne sæson er ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers startet forrygende i NHL.

storybild

(Billede: Polfoto/John Woods)

Nikolaj Ehlers er kun rookie i den nordamerikanske ishockeyliga NHL. Alligevel har danskeren fået masser af spilletid og succes i denne sæson.

Natten til onsdag dansk tid scorede Ehlers for tredje kamp i træk for Winnipeg Jets, som dog tabte 1-4 hjemme til Los Angeles Kings. 19-årige Ehlers er nu oppe på fire mål og tre assister i ni kampe.

Frans Nielsen runder milepæl i NHL-storsejr
Frans Nielsen runder milepæl i NHL-storsejr

Ehlers bragte ellers Winnipeg Jets foran 1-0 midt i anden periode, da han modtog pucken ude i siden af banen, trak ind foran mål og med et fladt skud passerede Jonathan Quick i Los Angeles-målet.

Udeholdet udlignede senere i anden periode ved Jake Muzzin, og der var spænding helt til fem minutter før slutfløjt. Men herfra stod der Los Angeles Kings på det hele.

2-1-scoringen af Los Angeles Kings-profilen Milan Lucic efter 15 minutter i tredje periode betød, at Winnipeg Jets skulle satse uden målmand, og så scorede udeholdet to gange mere i tomt net i kampens sidste minut.

Dansk teenager debuterer med storsejr i NHL
Dansk teenager debuterer med storsejr i NHL

Der var danskeropgør i en af de andre NHL-kampe, da Vancouver Canucks med Jannik Hansen tog imod Montreal Canadiens med Lars Eller.

Montreal Canadiens havde vundet samtlige klubbens første ni kampe og var blot en sejr fra at tangere NHL-rekorden for flest sejre i træk i starten af en sæson, men Lars Eller og co. tabte 1-5.

Lars Eller fik 14 minutter på isen, mens Jannik Hansen spillet samlet et minut mere. Ingen af danskerne lavede point i kampen.

Dansker scorer pragtmål i NHL-premieren
Dansker scorer pragtmål i NHL-premieren

Hver tredje NHL-spiller tager kokain
Hver tredje NHL-spiller tager kokain

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx