Af - 23/02-14 21:54

Brøndby ville hente ham: 'Lidt speciel kamp'Brøndby ville hente ham: 'Lidt speciel kamp'

Efter Brøndby henvendte sig på Kasper Kusk i AaB i januar, var det noget sært at starte med at møde vestegnsklubben i forårspremieren i går. Det indrømmer han selv.

storybild

Kasper Kusk scorede til 2-1 mod Brøndby, der forsøgte at hente ham til klubben i januar, kort før tid. (Billede: Polfoto/Jens Dresling)

- Der er ingen tvivl om, at det var en lidt speciel kamp, men da jeg løb derinde tænkte jeg ikke over det på noget tidspunkt overhovedet. Det er vist bare medierne, der har haft fokus på det. Jeg tænkte egentlig bare, at vi skulle forsvare den hjem, siger Kasper Kusk.

DBU åbner sag mod Brøndby
DBU åbner sag mod Brøndby

Brøndbys sportschef Per Rud meldte selv ud, at han havde taget kontakt til Kasper Kusks agent, John Sivebæk, for at klarlægge, hvordan en frikøbsklausul i Kusks kontrakt er skruet sammen. Det, mener AaB, er imod reglerne, og der køre i øjeblikket en sag i DBU.

- For at være helt ærlig brugte jeg kun nogle dage på at tænke på det i januar, og så forøgte jeg at lægge det til side hurtigst muligt, siger AaB-kanten.

Brøndby: Ja, vi vil have spillere fra konkurrenterne
Brøndby: Ja, vi vil have spillere fra konkurrenterne

22-årige Kusk var manden bag AaB's 2-1 minut med få minutter tilbage af kampen. Med et drøn af en tur på kanten og et indlæg, levnede han ikke Brøndby-forsvarer Daniel Stenderup store chancer for ikke at score selvmål.

- Selvom uafgjort er et meget godt resultat, er vi selvfølgelig skuffede, når vi får scoret til 2-1 så kort før tid. Vi troede bare, at vi skulle køre sejren hjem, men det blev måske lidt en sovepude for os, siger Kasper Kusk.

LÆS OGSÅ: AaB-boss: Kan ikke sige nej til Brøndby eller FCK

LÆS OGSÅ: Trænerne har talt: Kasper Kusk er efterårets profil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Selvom det lugter af trofæer i...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx