Af Ritzau - 23/11-16 22:50

Arsenal og PSG deler inden gruppeafgørelseArsenal og PSG deler inden gruppeafgørelse

Sidste spillerunde afgør, om Arsenal eller Paris Saint-Germain vinder gruppe A i Champions League.

storybild

Olivier Giroud scorede, da Arsenal fik 2-2 hjemme mod Paris Saint-Germain i Champions League. (Billede: Reuters/Stefan Wermuth)

Der bliver først kåret en vinder af gruppe A i Champions League, når sidste spillerunde er færdig.

Det står klart, efter Arsenal og Paris Saint-Germain onsdag spillede 2-2 i London.

Dermed har begge mandskaber 11 point inden sidste runde, men da det første opgør mellem holdene endte 1-1, så står PSG til at vinde gruppen, hvis det bliver til tre point i sidste gruppekamp mod Ludogorets.

Da Ludogorets og Basel spillede 0-0, så er det heller ikke afgjort hvilken klub, der går videre til Europa League fra tredjepladsen. Begge mandskaber har to point efter fem kampe.

Opgøret i London fik en kedelig optakt for gæsterne, da det stod klart, at PSG måtte undvære forsvarsspilleren Serge Aurier.

Spilleren fra Elfenbenskysten var såmænd ikke skadet, men var blevet nægtet indrejse i Storbritannien, fordi han i september blev dømt skyldig i et overfald på en politimand i Paris.

Derudover havde gæsterne en lang skadesliste, men det forhindrede dem ikke i optimistisk spil i London, hvor begge hold allerede inden kampen var videre til ottendedelsfinalerne.

Efter 18 minutter fik gæsterne så udbytte, da et opspil splittede Arsenals forsvar, og Blaise Matuidi med en klinisk pasning på tværs fandt Edinson Cavani, der sikkert sparkede PSG foran 1-0.

Dermed nåede Cavani op på sin 16. scoring for Paris-klubben i alle turneringer i denne sæson.

Scoringen var en streg i regningen for Arsenal, der også højst overraskende måtte konstatere, at PSG anført af Thiago Motta på gæsternes midtbane i løbet af første halvleg sad på 61 procent af boldbesiddelsen.

Arsenal skuffede i første halvleg, men med hjælp fra PSG slap hjemmeholdet hæderligt til pause.

Grzegorz Krychowiak fældede Alexis Sánchez i feltet i det 45. minut, og Olivier Giroud udlignede til 1-1 på et straffespark.

Arsenal kom anderledes aggressivt ud til anden halvleg og pressede PSG, som efter en times spil gav endnu mere hjælp til Arsenal, som kom foran 2-1.

Det skete efter en yderst uheldig situation, hvor Marquinhos i PSG-forsvaret sparkede bolden ind på sin holdkammerat Marco Verratti, der blev noteret for selvmålet.

13 minutter før tid udlignede gæsterne så, og de fik dermed overhånden i forhold til at vinde gruppen efter sidste spillerunde.

Efter et hjørnespark stod Lucas umarkeret, og brasilianeren headede på mål. Her nåede Arsenals Alex Iwobi at snitte bolden i eget net til 2-2, inden han sekunder efter lod sig udskifte med Granit Xhaka.

Der blev ikke scoret mere, og mens Arsenal skal til Basel i sidste runde og vinde, skal klubben samtidig håbe, at Ludogorets kan tage point fra PSG i Paris.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx