Af - 26/03-15 10:19

Tennis-træner har godt råd til Caroline WozniackiTennis-træner har godt råd til Caroline Wozniacki

Caroline Wozniackis tidligere træner giver et par gode og gratis råd til den danske tennis-spiller før WTA-turnering i Miami.

storybild

(Billede: Polfoto)

24-årige Madison Brengle fra USA bør ikke give Caroline Wozniacki de store problemer, når de to mødes i første runde af WTA-turneringen i Miami i denne uge.
Og det bør Caroline Wozniacki udnytte til egen fordel ved at lægge sig selv hindringer i vejen, mener Michael Mortensen, som tidligere har været træner for danskeren.

Wozniacki: Sådan hjalp Rory mig til at vinde
Wozniacki: Sådan hjalp Rory mig til at vinde

Han opfordrer Caroline Wozniacki til at komme ud af sin komfort-zone omkring baglinjen og tættere på nettet.

- Jeg håber, at kan kan blive inspireret til at gå mere frem og prøve noget nyt: At udfordre sig selv, at give sig selv nogle opgaver, siger Michael Mortensen

- Hun skal for eksempel sige: 'I denne her kamp skal jeg komme op til nettet 10 eller 15 gange i hvert sæt' På den måde skal hun sætte sig nogle delmål. Det tror jeg ville være befordrende for hendes spil, siger han.

Wozniacki smider igen tøjet - i modemagasin
Wozniacki smider igen tøjet - i modemagasin

Michael Mortensen ved dog godt, at det måske ikke lige er sådan at ændre på indgroede vaner. Og Caroline Wozniacki har i årevis fået kritik – både konstruktiv og negativ – for at være for defensiv i sit, og for at have for få vinderslag.

- Min spillestil er den jeg er vokset op med. Alle udvikler en spillestil, som de har de godt med, og som føles naturlig. Så må man bare bygge videre på den. Jeg tror, at det er for sent at ændre på min, sagde hun i et interview med The Independent.

LÆS OGSÅ: TV: Wozniacki efter slid: - Hun var tricky

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki arm i arm med ny superstjerne

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Invasivt rovdyr har erobret Jylland...
bt.dk
Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Politiet sætter rekord: Har fundet...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx