Af - 09/09-13 10:04; Opdateret: 09/09-13 10:53

Cykellandstræner er i tvivl om sit VM-holdCykellandstræner er i tvivl om sit VM-hold

Landstræner Lars Bonde har mere end svært ved at udtage de tre ryttere som skal udgøre det danske VM-hold. Trods en dansk etapesejr i Vueltaen, er han endnu uafklaret.

storybild

Landstræner Lars Bonde er stadig meget i tvivl om, hvordan det danske hold til VM i landevejscykling skal se ud. (Billede: Polfoto/PEDERSEN TOBIAS NØRGAARD)

Lars Bonde lægger ikke skjul på, at han er i tvivl om hvilke ryttere han skal udtage til VM i landevejscykling senere på måneden.

- Jeg har ikke lagt skjul på at jeg er i tvivl. At vi kun har tre pladser på holdet gør det endnu sværere, siger Lars Bonde.

Landstræneren kan godt mærke at der ikke er lang tid til VM i Italien, men han vil ikke fremskynde en beslutning for rytternes skyld.

- Jeg kan godt mærke presset men jeg vil samtidig benytte muligheden for at vente, når nu jeg er i tvivl. Det har jeg sagt til rytterne og det har de accepteret. Hvis de ikke kan tåle det, så må de melde fra i kapløbet om at blive udtaget til VM. Det er gamet, siger Lars Bonde.

LÆS OGSÅ: Farvel til Rolf, Ritter og Leth – de skal dække cykel-VM

Landstræneren udtalte i sidste måned, at han ville holde skarpt øje med de danske rytteres præstationer i årets Vuelta a España, men det spanske etapeløb har endnu ikke afklaret noget.

- Jeg kunne godt tænke mig at se en rytter udmærke sig specifikt, det kan enten være positivt eller negativt. Jeg håber selvfølgelig på det første, siger Lars Bonde.

LÆS OGSÅ: Dansk etapesejr i Vueltaen!

- Michael Mørkøv vandt jo en samlet massespurt, men VM bliver et helt andet cykelløb. Hans sejr tæller selvfølgelig i den samlede regnskab, men det udløser ikke automatisk en VM-billet, siger han.

Dog har landstræneren snævret feltet ind til Jakob Fuglsang, Michael Mørkøv, Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen og Matti Breschel. Det er kun sidstnævnte som ikke deltager i Vueltaen.

LÆS OGSÅ: Farvel til Rolf, Ritter og Leth – de skal dække cykel-VM

LÆS OGSÅ: Dansk etapesejr i Vueltaen!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Kendt dansker raser over...
bt.dk
Støjberg: Nu er det ramadan, og jeg...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx