Af - 04/03-14 10:00

Tilbage på landsholdet efter to FCM-kampe: Det er dejligtTilbage på landsholdet efter to FCM-kampe: Det er dejligt

Jakob Poulsen er hoppet fra kulden i Monaco til varmen i landsholdslejren. Landstræneren pønser på at bruge ham i stedet for Christian Eriksen.

storybild

Ham er her er Morten Olsen helt tosset med. Bare to kampe skulle der til, så var Jakob Poulsen velkommen på Wembley. (Billede: Polfoto/Ole Frederiksen)

Nettet nåede knap nok at blafre færdigt efter Jakob Poulsen smadrede bolden i kassen til 5-1 for FC Midtjylland søndag aften, før landstræner Morten Olsen var i røret. Poulsen skulle med til England.

Så der stod han, neden for Wembleys mægtige tribuner, tilbage fra en sikker reservetjans i Monaco til en plads blandt Olsens udvalgte.

Morten Olsen udtager tre erstatninger
Morten Olsen udtager tre erstatninger

- Det er dejligt. Det er sjovt nok at se drengene igen, sagde Jakob Poulsen til mx.dk.

Han skiftede til Monaco i fra FC Midtjylland i sommeren 2012. Dengang lå fyrsteklubben i den næstbedste franske række, og han spillede. Men da den russerejede klub rykkede op haglede det ind med stjerner.

FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål
FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål

Nu er han tilbage i FC Midtjylland, og landsholdsudtagelsen kommer efter bare to kampe for guldbejlerne fra heden.

Havde du regnet med det?

- Nej, overhovedet ikke. Jeg er bare glad for, at han har set min vej, og jeg glæder mig til forhåbentligt at vise mig frem på onsdag.

Efter Morten Olsen modtog afbud fra Martin Brathaite og melding om rygproblemer hos Christian Eriksen, blev Poulsen efterudtaget sammen med superligakollegaerne Jakob Ankersen og Simon Makienok.

Ny FC Midtjyde: - Det sidste år var noget hø!
Ny FC Midtjyde: - Det sidste år var noget hø!

- Fordi jeg har set noget af det, jeg så for halvandet år siden. Det så jeg blandt andet i går i Parken. På et eller andet tidspunkt havde jeg prikket hans træner på skulderen om, at han måtte gøre ham til landsholdsspiller igen, og det gjorde de forholdsvis hurtigt, så det glæder vi os over, sagde Morten Olsen.

Poulsen er klar:

- Jeg føler mig i god form og har god selvtillid efter kampen mod FCK, og jeg synes, at spillet har været rigtig godt her i opstarten i Midtjylland, så jeg er godt tilfreds.

LÆS OGSÅ: Går ned i løn for at blive mester

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx