Af Ritzau - 08/03-17 22:42

Danmarks bedste er træt af at tabe til OL-guldvinderDanmarks bedste er træt af at tabe til OL-guldvinder

Line Kjærsfeldt måtte i All England endnu en gang se sig slået af spanieren Carolina Marín.

storybild

Line Kjærsfeldt måtte for syvende gang i træk se sig slået af Carolina Marín. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Danmarks bedste damesingle i badminton, Line Kjærsfeldt, har fortsat til gode at besejre spanieren Carolina Marín.

I All England onsdag tørnede de sammen for syvende gang, men det blev ikke lykkens gang for danskeren, der tabte 12-21, 17-21.

- Jeg synes, at jeg har kvaliteterne til at presse hende mere, men der er en grund til, at hun har vundet OL-guld og to VM-titler, siger Line Kjærsfeldt, der rangerer som nummer 23 i verden.

Fire gange tidligere har danskeren ellers presset spanieren ud i et tredje og afgørende sæt. Det skete så sent som for en uge siden i German Open.

- Det er selvfølgelig fedt at få en kamp mod verdens bedste i All England, men jeg møder hende bare hele tiden, og det er irriterende at tabe hver gang.

- Men jeg ved, at hun også er irriteret over at spille mod mig, og det, synes jeg, er fedt, lyder det fra den 22-årige dansker.

Hun kunne intet stille op i første sæt onsdag og kom også bagud 2-9 i andet sæt, hvorefter hun kæmpede sig tilbage på 16-18, inden hun tabte.

- Jeg fik en dårlig start på andet sæt, men kæmpede mig tilbage. Det kunne have fået et andet udfald, hvis jeg havde været med fra start, vurderer Kjærsfeldt.

Med hendes exit er alle danske islæt ude af damesinglerækken i All England. Tidligere tabte også Mette Poulsen og Natalia Koch Rohde, der var igennem kvalifikationsturneringen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx