Af - 19/09-13 06:43

Glem Juventus - FCK truet af hverdagenGlem Juventus - FCK truet af hverdagen

FCK skal ikke glæde sig længe over 1-1 mod Juventus. Hverdagen er tilbage, og kampen på søndag er vigtigere, mener sportsdirektøren.

storybild

Tilbage i træningstøjet. (Billede: Polfoto)

FC Københavns spillere kan godt få armene ned igen. Det var flot at spille 1-1 med Juventus i Champions League, men det er allerede længe siden, og nu er det hverdag og der står Superliga-krise på skemaet.

LÆS OGSÅ: Solbakken: Vi har lang vej endnu

- Vi ved, at vi har potentialet til at præstere bedre i ligaen. Nu er udfordringen at gøre det i weekenden, for det er vigtigere, siger FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen, der ikke mener, at man kan sammenligne Champions League og Superligaen.

- Champions League er flødeskumskampe, en fed oplevelse og en fed turnering. Men det andet er rugbrødet, det er der, vi skal levere, siger han.

Selv om det er to forskellige verderne, så håber han, at Ståle Solbakken og spillerne kan finde ud af at veksle succesen mod Juventus, så den også kan bruges i den hjemlige andedam. Allerhelst på søndag, når OB kommer på besøg.

- Vi har rigtigt godt af at få en oplevelse, som den her. Havde vi fået et nederlag, så havde det været endnu en nedtur. Nu kan vi glæde os over, at en stor del af præstationen var god, og så skal vi bygge på, siger han.

FC København ligger efter otte Superligakampe nummer 10 i ligaen med kun en enkelt sejr. I Champions League er holdet delt nummer to efter Juventus-kampen.

LÆS OGSÅ: Frustreret Juve-træner: Havde de en mur på stregen?

LÆS OGSÅ: Sensation: Flot FCK-uafgjort mod Juventus

LÆS OGSÅ: Champions League-brag er udsolgt

LÆS OGSÅ: Så meget tjener FCK på Champions League

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx