Af - 13/07-16 05:55

Anna Emilie har kun dyrket sporten et år: Nu skal hun til OL for DanmarkAnna Emilie har kun dyrket sporten et år: Nu skal hun til OL for Danmark

18-årige Anna Emilie Møller skal til OL i 3.000 meter forhindringsløb. Det er kun et år siden, hun første gang stiftede bekendtskab med disciplinen.

storybild

(Billede: Scanpix)

18-årige Anna Emilie Møller skriver historie, når hun i næste måned skal repræsentere Danmark ved OL i Brasilien. Hun er nemlig den yngste danske OL-deltager i atletik i 104 år.

Men ikke nok med det. Hun stiller ovenikøbet op i disciplinen 3.000 meter forhindringsløb, som hun kun har dyrket i et år.

Golfstjerne gider ikke se OL-golf i tv
Golfstjerne gider ikke se OL-golf i tv

Anna Emilie Møller er altså blevet bemærkelsesværdigt god på virkelig kort tid. Men hvordan? Det forklarer hun i et interview i Go' Morgen Danmark på TV 2.

- Jeg har forbedret min teknik over forhindringerne relativ hurtigt. Især i vandgraven er jeg blevet bedre, siger hun i Go' Morgen Danmark og tilføjer:

- Da jeg prøvede det i august, hoppede jeg i vandgravene med begge ben og mistede mange sekunder. Da jeg prøvede det næste gang i starten af sæsonen, gik det meget lettere, og jeg forbedrede mig meget hurtigt.

Contador afskriver OL efter tidlig Tour-exit
Contador afskriver OL efter tidlig Tour-exit

I første omgang fokuserer den 18-årige atlet imidlertid på junior-VM den 17. juli, og umiddelbart har hun svært ved at sætte en konkret målsætning for OL.

- Jeg er med for oplevelsen i sig selv og for erfaringen. Jeg ved ikke, hvor jeg ligger, når jeg nu skal til at løbe mod verdens bedste seniorer og ikke juniorer, siger hun i Go' Morgen Danmark.

OL i Rio de Janeiro løber af stablen fra den 5. til den 21. august.

Ny klub holder dansk fodboldspiller hjemme fra OL
Ny klub holder dansk fodboldspiller hjemme fra OL

IOC maner alle bekymringer i jorden: Rio er klar til OL
IOC maner alle bekymringer i jorden: Rio er klar til OL

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx