Af - 13/07-16 05:55

Anna Emilie har kun dyrket sporten et år: Nu skal hun til OL for DanmarkAnna Emilie har kun dyrket sporten et år: Nu skal hun til OL for Danmark

18-årige Anna Emilie Møller skal til OL i 3.000 meter forhindringsløb. Det er kun et år siden, hun første gang stiftede bekendtskab med disciplinen.

storybild

(Billede: Scanpix)

18-årige Anna Emilie Møller skriver historie, når hun i næste måned skal repræsentere Danmark ved OL i Brasilien. Hun er nemlig den yngste danske OL-deltager i atletik i 104 år.

Men ikke nok med det. Hun stiller ovenikøbet op i disciplinen 3.000 meter forhindringsløb, som hun kun har dyrket i et år.

LÆS OGSÅ: Golfstjerne gider ikke se OL-golf i tv

Anna Emilie Møller er altså blevet bemærkelsesværdigt god på virkelig kort tid. Men hvordan? Det forklarer hun i et interview i Go' Morgen Danmark på TV 2.

- Jeg har forbedret min teknik over forhindringerne relativ hurtigt. Især i vandgraven er jeg blevet bedre, siger hun i Go' Morgen Danmark og tilføjer:

- Da jeg prøvede det i august, hoppede jeg i vandgravene med begge ben og mistede mange sekunder. Da jeg prøvede det næste gang i starten af sæsonen, gik det meget lettere, og jeg forbedrede mig meget hurtigt.

LÆS OGSÅ: Contador afskriver OL efter tidlig Tour-exit

I første omgang fokuserer den 18-årige atlet imidlertid på junior-VM den 17. juli, og umiddelbart har hun svært ved at sætte en konkret målsætning for OL.

- Jeg er med for oplevelsen i sig selv og for erfaringen. Jeg ved ikke, hvor jeg ligger, når jeg nu skal til at løbe mod verdens bedste seniorer og ikke juniorer, siger hun i Go' Morgen Danmark.

OL i Rio de Janeiro løber af stablen fra den 5. til den 21. august.

LÆS OGSÅ: Ny klub holder dansk fodboldspiller hjemme fra OL

LÆS OGSÅ: IOC maner alle bekymringer i jorden: Rio er klar til OL

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx