Af Ritzau - 14/10-16 11:10; Opdateret: 14/10-16 11:28

Bekræftet: Hülkenberg stopper hos Force IndiaBekræftet: Hülkenberg stopper hos Force India

Den tyske Formel 1-kører stopper hos Force India. Det bekræfter holdet i en meddelelse på sin hjemmeside.

storybild

Force India bekræfter, at tyske Nico Hülkenberg er fortid på holdet efter denne Formel 1-sæson (arkivfoto). (Billede: Reuters/Toru Hanai)

Den tyske Formel 1-kører Nicko Hülkenberg forlader sit nuværende hold, Force India, efter denne sæson.

Det bekræfter holdet fredag på sin hjemmeside.

- Alle hos Sahara Force India ønsker Nico (Hülkenberg, red.) held og lykke, efter at han begiver sig ud på en anden vej i Formel 1, lyder det fra Force India-bossen Vijay Mallya i meddelelsen.

Oplysningen kommer, efter at motorsportsmediet Autosport kunne fortælle, at Nico Hülkenberg er blevet enig med Kevin Magnussens hold, Renault, om en aftale med det franske hold i 2017/18.

- Nico er blevet en ven, efter at han har tilbragt fem år hos os, og han har bidraget enormt til holdets succes. Han er en fremragende kører, der har scoret flere point for dette hold end nogen anden.

- Selv om det er sandt, at vi vil savne ham, så respekterer vi hans beslutning om at udforske nye muligheder, og det ville være forkert at stå i vejen for ham, siger Vijay Mallya.

Ifølge Autosport så skulle Force India blive enig med Renault om betingelserne for at løse tyskeren fra sin kontrakt, før Hülkenbergs stop hos Force India kunne offentliggøres.

Mediet mener at vide, at Hülkenbergs aftale for de næste to sæsoner også rummer en option på at forlænge for endnu en sæson.

Oplysningerne er ikke bekræftet af Renault.

Holdets kørere er i øjeblikket Kevin Magnussen samt englænderen Jolyon Palmer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx