Af - 05/12-16 13:46

Afsløring: Balotelli fik millioner for 'god opførsel' i LiverpoolAfsløring: Balotelli fik millioner for 'god opførsel' i Liverpool

En klausul i Mario Balotellis kontrakt med Liverpool ville angiveligt indbringe italieneren et millionbeløb per sæson, hvis han opførte sig pænt.

storybild

Mario Balotelli og Daniel Sturridge (Billede: lee Smith)

Da Liverpool hentede Mario Balotelli til klubben fra AC Milan i 2014, var der mange, der satte spørgsmålstegn ved italienerens mentalitet og disciplin. Og tilsyneladende tvivlede Liverpool også selv på det italienske problembarn.

Balotelli viser nøgen overkrop og bliver udvist
Balotelli viser nøgen overkrop og bliver udvist

I hvert fald kan whistleblowerplatformen 'The Football Leaks' nu afsløre, at der var en klausul i det italienske problembarns kontrakt, der gav ham en bonus på en million pund (godt ni millioner kroner) efter hver sæson, hvis han opførte sig pænt på banen.

Det skriver The Times ifølge Goal.com.

Balotelli ville blive udtalt pengene efter hver sæson, hvis han undgik at blive udvist tre eller flere gange for eksempelvis voldelig opførsel, at spytte på en modstander eller brok. Her følger den fulde forklaring på, hvad italieneren ikke måtte:

'Hvis spilleren i løbet af en sæson ikke bliver udvist tre eller flere gange for voldelig opførsel, for at spytte på en modstander eller en anden person, for at bruge offensivt, fornærmende og grovt sprog og/eller gestikulationer og/eller brok via ord eller handlinger ... bliver han den 30. juni efter hver sæson tildelt en bonusbetaling på en million pund.'

Mario Balotelli debuterer for Nice med to mål
Mario Balotelli debuterer for Nice med to mål

Hvor stor forskel klausul reelt gjorde vides ikke, men Balotelli så ikke rødt en eneste gang i løbet af sæsonen 2014/15, hvor han spillede for Liverpool.

Desværre for Merseyside-klubben blev Balotelli dog ikke den store succes på banen, og i den efterfølgende sæson blev han udlejet til AC Milan, inden han i sommer skiftede til franske Nice.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Balotelli var ulykkelig i Liverpool og vil blive i Milan
Balotelli var ulykkelig i Liverpool og vil blive i Milan

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx