Af - 24/01-15 20:40

Solid dansk sejr sikrer andenpladsenSolid dansk sejr sikrer andenpladsen

Danmark ender på andenpladsen i Gruppe D, efter det lørdag aften blev til en sejr over Polen.

storybild

Lasse Svan fik en hovedrolle i Danmarks sejr over Polen lørdag aften med sine fire mål. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Så kan kuglerammen og regnearket godt pakkes væk - nu er det nemlig helt på plads, at Danmark slutter på andenpladsen i Gruppe D, og at næste modstander i slutrunden hedder Island.

Lørdag aften blev det således til en 31-27-sejr over Polen for de danske tropper, mens Island lidt tidligere på dagen sikrede sig tredjepladsen i Gruppe C ved at slå Egypten.

Som resultatet antyder, var det en sikker dansk sejr, tilskuerne i Lusail Multipurpose Hall var vidner til, og det polske mandskab var da heller ikke foran på et eneste tidspunkt i kampen, der stod 16-12 til Danmark efter første halvleg.

Måltavlen vidnede om en sand holdpræstation af Danmarks drenge. Hans Lindberg blev topscorer med seks mål, mens Jesper Nøddesbo, Lasse Svan og Mikkel Hansen hver var på tavlen fire gange.

Sidstnævnte forlod banen med et smil på læben og titlen som kampens spiller, mens tonerne af ‘og det var Danmark’ bragede ud af højttalerne - til stor fryd for de mange danske fans, der omgående begyndte at skråle med.

Og så var scenen ellers ryddet til, at Gwen Stefani kunne få lov til at indtage banen og lukke og slukke ballet med en solid omgang popmusik foran de omtrent 5-7.000 glade håndboldfans (måske de polske af dem undtaget).

Danmarks 1/8-finale mod Island bliver spillet på mandag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx