Af - 09/02-14 19:45

Eriksen overrasket over manager-beslutningEriksen overrasket over manager-beslutning

Christian Eriksen måtte se sig selv på venstrekanten af Tottenhams hold søndag, selvom holdet stillede med to offensive midtbanespillere.

storybild

Christian Eriksen (th.) i kamp med Evertons Phil Jagielka. (Billede: Polfoto/AP)

Manager Tim Sherwood har egentlig været glad for at spille med to angribere på Tottenham-holdet, men mod Everton søndag stillede han med en ekstra midtbanemand og lod Emmanuel Adebayor spille alene på toppen.

Eriksen igen pillet ud – og så vandt Tottenham
Eriksen igen pillet ud – og så vandt Tottenham

Alligevel var en af de pladser ikke reserveret til Christian Eriksen, der ellers spiller bag angriberen på det danske landshold. I stedet lå han i venstre side.

- Jeg troede egentlig, at vi ville starte med én, men det blev så to, fordi der var plads til det. I første halvleg, synes jeg, vi godt kunne have skubbet længere frem. Det lykkedes også i anden halvleg, siger Eriksen til Viasat.

Ny United-nedtur: Snydt i tillægstiden
Ny United-nedtur: Snydt i tillægstiden

Han blev selv skiftet ud i 59. minut, og Adebayor scorede seks minutter senere til slutresultatet 1-0.

- Udgangspunktet er at spille til venstre og holde lidt øje med højrebacken. Når vi havde bolden handlede det om at gå ind og være med og blive en fri spiller, og det har jeg det fint med. Selvfølgelig, når vi ikke har bolden, er det langt at løbe, siger han.

- Jeg synes i det hele taget, at i første halvleg var der mange mangler, o gdet var egentlig fra alle. Der var ikke rigtig noget opspil. Det var egentlig bare en lang bold, og så håbe på at vi kunne vinde andenboldene. I nogle af de andre kampe har vi været bedre til atbygge op, men det manglede vi idag, og det var måske den ekstra aflevering, vi ikke fik sat ind.

- Derfor kom jeg heller ikke rigtig ind i spillet. Jeg tror egentlig, at han mente, at jeg havde cahcerne for at være farlig, men det blev jeg ikke rigtigt, siger den 21-årige midtbanekreatør.

Eriksen: Jeg er ligeglad hvor jeg spiller
Eriksen: Jeg er ligeglad hvor jeg spiller

Adspurgt om sin start i Totteham, som han kom til fra Ajax i august, sagde han:

- Det har været en rigtig dejlig start. Det er en rigtig god klub og omgivelser, så det har været nemt at falde ti, og det er en rigtig god gruppe af spillere.

Tottenham indtager lige nu femtepladsen i Premier League, der giver kvalifikation til Europa League.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Brandfolk kæmper stadig med flammerne...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Kvinde og dreng kørt ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx