Af - 20/01-15 12:17

TV: Ingen ved, hvor Wozniacki erTV: Ingen ved, hvor Wozniacki er

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Australian open - men spillet har indtil videre ikke været til tredje runde.

En sejr i første runde af Australian Open afslørede ikke, hvor Caroline Wozniacki rent formmæssigt er.

Dertil lavede den amerikanske teenager Taylor Townsend alt for mange fejl på vitale tidspunkter af opgøret, der sagtens kunne være blevet mere tæt end 7-6 og 6-2.

Ekspert: Caroline Wozniacki er slidt af mange års tennis
Ekspert: Caroline Wozniacki er slidt af mange års tennis

Danskeren satte på de afgørende tidspunkter trumf på og slog store vindere, men alt for ofte lod hun en dør stå på klem til amerikaneren. Et faktum hun efterfølgende også erkendte i et interview på banen.

Derfor er det rigeligt at arbejde videre med på træningsbanen onsdag i Melbourne inden anden runde torsdag mod Viktoria Azarenka.

Farmand måtte råbe af Wozniacki: - For helvede
Farmand måtte råbe af Wozniacki: - For helvede

En modstander, der vil give en ganske anden og større modstand end amerikaneren. Derfor skal der en helt anden indsats til, hvis hun vil vinde den kamp, det vurderer tennisekspert hos metroXpress Per Colstrup Vinkel.

- Det niveau hun viser mod Townsend er ikke nok, hvis hun vil gå dybt i lodtrækningen. I glimt ser vi, hvilke kvaliteter hun har udviklet også i spillet frem i banen. De kvaliteter skal vi se kontinuerligt mod Azarenka, ellers kommer Wozniacki på hælene og kampens udfald vil være i hænderne på hviderusseren, siger han.

Sikker Wozniacki napper billet videre i Australian Open
Sikker Wozniacki napper billet videre i Australian Open

- Wozniacki er favorit, på grund af hendes gode afslutning på 2014, hvor Azarenka var skadet, men vi mangler fortsat at se den Wozniacki der sprudlede i efteråret i 2014 i 2015. Dukker hun ikke op torsdag i Melbourne, så kan det meget vel blive til en tidlig exit, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter maraton: Her er Wozniackis næste vilde udfordring

LÆS OGSÅ: Vild Wozniacki, tak

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx