Af - 15/11-16 09:36

17-årig Stoke-dansker drømmer om Premier League17-årig Stoke-dansker drømmer om Premier League

Danske Lasse Sørensen gør fremskridt i engelske Stoke, hvor han har fået lov at træne med førsteholdet flere gange.

storybild

(Billede: Stoke City)

Sidste vinter forlod midtbanespilleren Lasse Sørensen som bare 16-årig de trygge rammer i Esbjerg og skiftede til Premier League-klubben Stoke på en treårig kontrakt.

16-årig Esbjerg-knægt solgt til Premier League-klub
16-årig Esbjerg-knægt solgt til Premier League-klub

Siden har midtbanespilleren fået kampe på både U18- og U23-holdet, men også trænet med Premier League-holdet flere gange.

Og lige netop at træne med Premier League-spillerne har været den største oplevelse indtil videre, fortæller det nu 17-årige stortalent, der husker tilbage på, da han første gang skulle spille med stjernerne.

- Jeg mødte ind om morgenen og troede, at jeg skulle træne med U18-holdet, men så fik jeg pludselig at vide, at jeg skulle spille med Premier League-truppen, siger Lasse Sørensen og fortsætter:

- Jeg var lidt nervøs, for det er jo kendte spillere, der tjener store penge. Men de var rigtig flinke mod mig, så det var en god oplevelse.

TV: 19-årig dansk freestyler laver VILDE fodboldtricks
TV: 19-årig dansk freestyler laver VILDE fodboldtricks

Den unge dansker, der beskriver sig selv som en midtbanespiller med en offensiv tilgang til spillet, fortæller, at han netop valgte Stoke, fordi han mener, at klubben gerne giver unge spillere chancen.

- Det er en klub, der er begyndt at satse lidt mere på ungdomsafdelingen. Samtidig er det ikke en af de allerstørste klubber i landet, så chancen for, at man kan bryde igennem på førsteholdet er en del større, end den ville være andre steder, siger Lasse Sørensen, der ikke lægger skjul på, at drømmen er at spille i Premier League:

- På kort sigt er mit mål at få flere kampe for U23-holdet, mens mit langsigtede mål selvfølgelig er at spille i Premier League – det er jo derfor, jeg er kommet herover, siger den unge dansker.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Quiz: Hvilke landsholdsstjerner er smeltet sammen?
Quiz: Hvilke landsholdsstjerner er smeltet sammen?

QUIZ: Kender du de danske klubbers logoer?
QUIZ: Kender du de danske klubbers logoer?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx