Af - 20/10-14 09:49

Hjulsager efter Brøndbys 5-0 sejr: Vi skulle have scoret flere målHjulsager efter Brøndbys 5-0 sejr: Vi skulle have scoret flere mål

Brøndby sønderbombede FC Vestsjælland i gårsdagens Superligakamp. Men efter kampen havde ikke alle de blå-gule fået sulten stillet.

storybild

Thomas Kahlenberg var kampens første målscore, og startede et hav af scoringsmuligheder mod det vestsjællandske mål. (Billede: Polfoto)

Brøndbys 5-0 sejr over FC Vestsjælland markerer sæsonens største sejr indtil videre. Men målscorer for Brøndby, Andrew Hjulsager kunne sagtens have set flere mål havne i det Vestsjællandske net.

- Jeg synes, at vi skulle have scoret flere mål. Vi havde en del store chancer, og vi skulle have puttet flere ind, sagde han efter kampen til metroxpress.

Brøndby sønderbombede vikingernes forsvar
Brøndby sønderbombede vikingernes forsvar

Den kun 19-årige midtbanspiller var del af den Brøndbyske kvintet af forskellige spillere, der hver bidragede med mål i kampen.

Den første af de fem, der bragte Brøndby foran var anfører Thomas Kahlenberg, der efter bare 14 minutter sparkede bolden i nettet til 1-0. Han var manden, der startede Brøndbys angrebsbombardement, der ifølge cheftræner Thomas Frank bestod af ti store chancer til Brøndby gennem kampen.

FCK-spillerne: Poulsens hjemkomst på højde med Aggers
FCK-spillerne: Poulsens hjemkomst på højde med Aggers

Men selvom chancerne var utallige, så er Thomas Kahlenberg ikke enig med sin holdkammerat.

- Jeg synes ikke vi skulle have scoret flere mål. Hvis vi har ti store chancer, og scorer på halvdelen af dem, så må vi også være tilfredse, sagde han efter kampen.

Og tilfreds, det var cheftræner Thomas Frank.

Danmark og Portugal spiller målrige kampe
Danmark og Portugal spiller målrige kampe

- Fem mål viser hvilken kvalitet vi havde. Vi havde et højt tempo med få berøringer. Vi tog de rigtige beslutninger, og vi havde mange gode oplæg, sagde han, og uddybede:

- Men det er jeg er allermest tilfreds med er at vi skaber 3-4 store chancer, hvor de gør alt, hvad de kan for at forsvare, men hvor vi alligevel bryder igennem. Det er det, der gør mig allermest glad, sagde han til metroxpress.

Ståle om Poulsen: - Jeg får næsten tårer i øjnene
Ståle om Poulsen: - Jeg får næsten tårer i øjnene

LÆS OGSÅ: Gakket afslutning da Liverpool vandt målfest

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx