Af Ritzau - 02/06-16 22:58

Smalling sikrer sen engelsk sejr over PortugalSmalling sikrer sen engelsk sejr over Portugal

Englands sidste test før EM-slutrunden gav en 1-0-sejr hjemme over Portugal, der var uden Cristiano Ronaldo.

storybild

En smal 1-0-sejr i sidste testkamp før EM blev Englands udbytte af mødet med Portugal på Wembley torsdag aften. Chris Smalling scorede Englands mål. (Billede: Scanpix/Adrian Dennis)

Det holdt hårdt, og England skulle helt hen til det 85. minut, før der blev pustet lidt liv i EM-drømmene torsdag aften på Wembley.

England tog hjemme imod Portugal i den sidste testkamp, inden det går løs ved EM-slutrunden om kort tid.

Testkampen mod portugiserne lignede længe et målløst opgør, men fem minutter før tid, dukkede Manchester Uniteds Chris Smalling op og headede England foran 1-0.

Efter en lidt halvsløj indsats af det engelske landshold, så holdt Roy Hodgsons tropper føringen kampen ud, og England kan dermed rejse til Frankrig med en sejr i bagagen fra holdets sidste optræden.

Wayne Rooney var anfører for England, der havde både Tottenhams Harry Kane og Leicesters Jamie Vardy med fra start i offensiven.

Portugal clearede først en dødbold fra England, men bolden endte hos Manchester Citys Raheem Sterling, der sendte et flot indlæg ind i Portugals felt, hvor Smalling kom bolden i møde og sikkert headede den ind bag Rui Patrício i Portugals mål.

England var oppe imod ti mand i næsten en time, da Portugals Bruno Alves fik det røde kort efter 35 minutter, da han alt for voldsomt udfordrede Harry Kane i en luftduel.

Portugal var uden verdensstjernen Cristiano Ronaldo, der stadig slapper af og restituerer i samråd med Portugals landstræner efter Champions League-finalen mellem Real Madrid og Atlético Madrid for nylig.

England er i EM-slutrunden i gruppe B sammen med Rusland, Slovakiet og Wales, og England møder Rusland i de to nationers første kamp ved slutrunden 11. juni.

Portugal er i gruppe F sammen med Østrig, Ungarn og Island.

EM spilles i Frankrig fra 10. juni til 10. juli.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx