Af - 23/03-14 12:17; Opdateret: 23/03-14 13:34

Magnussen vinder endnu en afstemningMagnussen vinder endnu en afstemning

Kevin Magnussens præstation giver stadig genlyd i motorsportsverdenen. Han er ifølge en afstemning på en populær Formel 1-blog klar vinder af 'Driver of the Weekend'.

storybild

(Billede: Polfoto)

Ingen har sluttet lige så godt i deres debutløb i 18 år som Kevin Magnussen gjorde i Melbourne. Og efter motorsportsentusiaster fra hele verden har fået mulighed for at gennemgå løbet igen og igen, er der stadig ingen tvivl om, hvem der klarede sig bedst.

Den uafhængige Formel 1-blog f1fnatic.co.uk har efter løbet lavet en afstemning, hvor deres læsere er blevet spurgt, hvem de ville vælge som 'Driver of the Weekend'.

Med 48,38 procent af stemmerne løber Magnussen med en suveræn førsteplads. Efterfulgt af Valterri Bottas - 24,49 procent og Daniel Ricciardo - 14,05 procent.

Her bliver det afgjort om Magnussen bliver toer eller treer
Her bliver det afgjort om Magnussen bliver toer eller treer

Allerede minutter efter løbet sluttede, tegnede der sig et klart billede af, at det ikke kun var os danskere, som bed mærke i den 21-årige danskers præstation. Ifølge Formel 1's officielle hjemmeside, Formula1.com, var fansene også enige i, at det var Magnussen, der havde imponeret mest.

Bottas, som endte på andenpladsen i f1fnatic.co.uk's afstemning, kæmpede sig op gennem feltet flere gange. Han startede på en 15.plads og sluttede på en 5. plads.

Kevin Magnussen-effekt: NU kan børnene gå til gokart
Kevin Magnussen-effekt: NU kan børnene gå til gokart

Oprindeligt kørte den finske kører i gridposition 10, men fik en straf på fem pladser, da han skiftede gearkasse inden løbet. Det lod han sig nu ikke påvirke af, at kørte op gennem feltet første gang.

Han måtte derefter i pit flere gange, og der tabte han pladser igen. Men på banen fortsætte han, den gode kørsel og kørte sig til en flot femteplads.

Den præstation var alligevel langt fra nok til at tage titlen fra danskeren.

LÆS OGSÅ: Kevin-effekten: Nu kan dit barn gå til gokart

LÆS OGSÅ: Magnussens andenplads officielt i fare

LÆS OGSÅ: Mini Mag flytter superliga-kamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx