Af Jonas Melander Hammer - 13/09-17 15:56

Medie: Tottenham vil gøre Delaney til dyreste dansker nogensindeMedie: Tottenham vil gøre Delaney til dyreste dansker nogensinde

Han har været her der og allevegne de sidste par uger, Thomas Delaney. Og hans præstationer for klub og landshold er ikke gået ubemærket hen.

Highlights: Se Delaney score hattrick for Werder Bremen!!

Det skriver Bild.

De mener at vide, at Premier League-klubben Tottenham, der allerede har Christian Eriksen i folden, vil gøre Thomas Delaney til den dyreste dansker nogensinde. Således skulle Pochettino have udset Delaney til en plads bag Eriksen, der ligger på den offensive midtbane.

Og prisen for den tidligere FCK-spiller skulle angiveligt ligge på 112 millioner kroner. Delaney er da også brandvarm for tiden, hvor han scorer på samlebånd og fungerer som anfører i Werder Bremen, mens deres normale anfører Zlatko Junuzovic er skadet.

Delaney har længe haft et ønske om at komme til Premier League. Tidligere har Everton været interesseret i spilleren, der er kæreste med en Brøndby-legendes datter, men det skifte blev aldrig til noget.

I sommervinduet var en anden Premier League-klub Burnley også på jagt efter Delaney, men den interesse var dog ikke noget, der passede ind i danskerens planer. Men Bild mener altså at vide, at der allerede næste sommer er planer om et skifte.

Hvis Tottenham beslutter sig for at hente Delaney til, bør de 112 millioner ikke være et uoverskueligt prisskilt. Således har klubben for vane at sælge spillere for svimlende summer, mens de henter talenter til for mindre beløber.

Selvom Thomas Delaney kun har optrådt 16 gange i Bundesligaen for Werder Bremen, har han formået at score hele fem gange. Han har også været på rundens hold, ligesom han høster stor ros for hans mentalitet.

BT har forgæves forsøgt at kontakte Thomas Delaneys agent Michael Stensgaard.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx