Af - 11/05-15 16:40

Vandt Champions League: - Har ikke forstået det endnuVandt Champions League: - Har ikke forstået det endnu

Den danske håndboldspiller Camilla Dalby kronede i weekenden sit ophold i Buducnost med at vinde Champions League-finalen over Larvik.

storybild

(Billede: Polfoto)

Tillykke med titlen. Hvor stort er det?
- Jeg har ikke forstået det endnu. Det er kæmpe-kæmpestort for mig. Jeg har ikke spillet så meget, men jeg vi er en stor familie, og jeg er superstolt. Det er det perfekte punktum for mig, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre afslutning på opholdet i Buducnost.

Er det større, end hvad du ellers har vundet?
- Jeg har vundet titler, hvor jeg har spillet rigtigt meget. Men det her er noget af det største. Jeg havde en stor rolle sidste år og jeg er en stor del af den rejse, vi har været på. Når jeg ser tilbage på min karriere – om mange år – vil de her to år i Buducnost stå meget tydeligt. Og så kan jeg huske tilbage på en Champions League-triumf. Det var det, jeg tog ud for. Og det er næsten for godt til at være sandt. Det turde jeg ikke tro, da jeg tog ud. Det er helt vildt.

Har du fejret sejren?

- Vi fløj hjem med det samme og blev modtaget i lufthavnen af mange fans, som kørte langs bussen med Montenegros flag ud ad vinduerne og hornet i bund. Men først i aften er den store hyldest. Vi skal mødes på kommunen, hvor hele byen kan komme og fejre os. Sidste gang, i 2012, var der gang i byen et par dage. Jeg tror, det bliver vildt.

Hvor er din medalje lige nu?
- Den ligger lige her ved siden af mig på sofabordet. Og den er væsentligt pænere i år, end sidste år, hvor den var af sølv. Guld er nu engang flottere!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx