Af - 01/07-14 11:19; Opdateret: 01/07-14 12:12

McLaren-boss til Button: Du skal slå MagnussenMcLaren-boss til Button: Du skal slå Magnussen

Jenson Button burde slå Kevin Magnussen godt og grundigt hver eneste gang, lyder det fra McLaren-topboss.

storybild

Jenson Button og Kevin Magnussen. (Billede: Polfoto/AP/Eugene Hoshiko)

Jaja, det har været fint nok – men Jenson Button burde have præsteret bedre i denne sæson.

Sådan lyder det fra McLaren-über-boss Ron Dennis, der samtidig roser teamets danske debutant, Kevin Magnussen, for de hidtidige præstationer.

Sådan! Magnussen vinder tredje sejr på stribe
Sådan! Magnussen vinder tredje sejr på stribe

Ikke mindst fordi den 21-årige dansker stort set har kørt lige op med formel 1-feltes mest rutinerede kører igennem de første otte grandprixer.

- Jeg er sikker på, at Kevin har været et wake-up-call for Jenson. På en måde kan man sige 'fantastisk, vi har virkelig taget det rigtige valg med Kevin', men på den anden side kan det også lyde 'Kom nu, Jenson. Du er verdensmester, og en ting, du burde gøre hver gang, er at slå din teamkollega, siger Ron Dennis ifølge Daily Mail.

Kryptiske McLaren-svar om Magnussens og Buttons fremtid
Kryptiske McLaren-svar om Magnussens og Buttons fremtid

Kevin Magnussen sluttede foran Jenson Button i det seneste grandprix i Østrig, mens danskeren også sluttede første i årets første optræden. Resten af gangene har englænderne været hurtigst. I kvalifikationerne er de dog helt lige.

Ron Dennis siger om Jenson Button: – Vil jeg have ham til at forsøge sig hårdere? Ja, selvfølgelig. Han er en højtbetalt kører. Ja, vi har ikke givet ham den bedste bil, og ja, det vil være en udfordring for ham at være hurtigst af alle. Men han skal gøre sit, og Kevin skal gøre det så svært for ham som muligt, siger Ron Dennis.

Kevin Magnussen får heltemodtagelse i England
Kevin Magnussen får heltemodtagelse i England

Som også mx.dk skrev i sidste uge, så er Jenson Button havnet i den britiske rygtemølle, og hans fremtid hos McLaren har været til diskussion. Ikke mindst fordi hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Ron Dennis vil ikke afvise spekulationerne om eksempelvis Lewis Hamilton, der har skrevet under med Mercedes frem til udgangen af 2015.

Kevin: Jeg troede virkelig på sjettepladsen
Kevin: Jeg troede virkelig på sjettepladsen

- Vi håber altid på, at de bedste kørere til rådighed vil køre vores biler. Nøgleordene er 'til rådighed', fordi folk har kontrakter, og det respekterer vi. Men hvis Lewis var i en position til at køre for os næste år, så ville vi elske at have ham med på holdet. Som med mange andre topkørere, siger Ron Dennis.

McLaren har slået fast, at de endnu ikke vil tage stilling til, hvilke kørere teamet skal have i 2015.

LÆS OGSÅ: McLaren-chef: Kevin kørte meget modent

LÆS OGSÅ: Kevin imponerer! Knuser sin team-kollega i kvalifikation

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx