Af Ritzau - 26/10-16 14:03

Hollandsk medie kalder Nicolai Jørgensen bedste indkøbHollandsk medie kalder Nicolai Jørgensen bedste indkøb

Sommerens bedste handel i Holland er Feyenoords køb af Nicolai Jørgensen i FCK, mener hollandsk medie.

storybild

Nicolai Jørgensen bliver hyldet af hollandsk medie for sine første måneder i Feyenoord. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/Michael Kooren)

Nicolai Jørgensen har taget Feyenoord med storm siden skiftet i sommer fra FC København.

Den danske landsholdsangriber har imponeret så meget, at han af det hollandske medie soccernews.nl kaldes for sommerens bedste indkøb i hollandsk fodbold.

Fodboldmediet kårer de ti bedste indkøb i Holland, og her topper Nicolai Jørgensen listen foran Hakim Ziyech fra Ajax, mens Stijn Schaars fra Heerenveen er på tredjepladsen.

- Feyenoord præsenterede i sommer Jørgensen som nyindkøb. Der var næppe mange, der kendte den danske angriber, men hans navn er veletableret nu.

- Med syv mål og fire assister har han en betydelig andel i placeringen i tabellen. Jørgensen har vist sig at være sin pris værd, lyder det i omtalen.

Feyenoord topper Æresdivisionen med 28 point for ti kampe i denne sæson, der indtil videre har budt på ni sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

Målscoren lyder på 26-4, og Nicolai Jørgensen er noteret for syv scoringer i ligaen.

Søndag spillede Feyenoord og Ajax 1-1 i de to storklubbers møde i Rotterdam.

Her scorede Jørgensen dog ikke, men landsmanden Kasper Dolberg scorede gæsternes mål, og dermed nåede den unge dansker op på fem sæsonscoringer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx