Af Ritzau - 26/07-16 09:42

AGF henter amerikaner i NorgeAGF henter amerikaner i Norge

AGF har skrevet en toårig kontrakt med amerikaneren A.J Soares, som senest har spillet i norsk fodbold.

storybild

AGF, her Kasper Junker, har indledt efteråret i Superligaen. Nu har klubben hentet forstærkning i den amerikanske forsvarsspiller A.J Soares. (Billede: Scanpix/Axel Schütt)

Superligaklubben AGF udfylder et hul i truppen med den amerikanske forsvarsspiller A.J. Soares.

Klubben oplyser i en pressemeddelelse, at den 27-årige amerikaner har skrevet under på en toårig aftale med klubben. Soares, der også har italiensk pas, har senest spillet i Viking Stavanger i den bedste norske fodboldrække.

- Vi har været på udkig efter en taktisk klog, forudseende og karakterstærk forsvarsspiller, og det har vi fundet med A.J. Soares, siger AGF's svenske sportschef Jens Andersson.

- Han kommer med solid erfaring fra skandinavisk fodbold, og derfor forventer vi også, at han relativt hurtigt falder ind i truppen og kan konkurrere om en startplads, fortsætter sportschefen.

Inden han kom til Norge spillede han mere end 100 kampe for New England Revolution i den nordamerikanske MLS (Major League Soccer). Her blev han kåret til årets forsvarsspiller i 2014.

I New England Revolution var A.J. Soares holdkammerat med de to tidligere AGF-spillere Benny Feilhaber og Jeremiah White.

AGF har indledt efteråret stærkt i Superligaen, hvor holdet har to sejre i to kampe.

Først en udesejr på 2-1 over sidste sæsons sølvvindere fra Sønderjyske, og dernæst en sejr på 2-1 hjemme over Viborg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx