Af Jonas Melander Hammer - 31/12-17 15:55

Ung Laudrup skal giftes: 'Kæmpe stort JA!'Ung Laudrup skal giftes: 'Kæmpe stort JA!'

Michael Laudrup kan godt begynde at snøre skoene igen. Han skal nemlig til at føre sin datter Rebecca Laudrup ned af gulvet.

storybild

Siw Laudrup og datter Rebecca Laudrup. (Billede: Martin Sylvest Andersen)

På sin Instagram-profil har fodboldstjernens datter Rebecca Laudrup søndag afsløret, at hendes kæreste Frederik Svejborg til formiddag er gået på knæ og har stillet hende det største spørgsmål, man kan – vil du gifte dig med mig?

LÆS OGSÅ: Forsvandt med Laudrup: 'Selvfølgelig gør det mig ked af det'

Og Rebecca Laudrup var efter alt at dømme slet ikke i tvivl, da spørgsmålet blev stillet i byen Ho Chi Minh City i Vietnam. I hvert fald skriver hun til billedet, at '2017 sluttes af med et kæmpe stort JA', og at der nu skal drikkes ekstra meget champagne i aften.

»Godt nytår herfra Ho Chi Minh City. Mens alle andre forbereder sig på at hoppe ned fra stolene, valgte Frederik her i formiddags at hoppe ned på knæ! Min nytårshat blev så lige til en ja-hat! Vi bobler af kærlighed og lykke - og der skal drikkes ekstra meget champagne i aften #2017SluttesAfMedEtKæmpeStortJA,« skriver Rebecca Laudrup.

Rebecca Laudrup og hendes nu forlovede Frederik Svejborg flyttede tidligere på året til Hong Kong, hvor Frederik skulle starte et kontor. Dengang skrev Rebecca Laudrup, at parret hverken skulle giftes eller have en baby – men det er der altså lavet om på nu.

Parret har endnu ikke fortalt, hvornår brylluppet skal finde sted, men lykønskningerne er allerede begyndt at vælte ind til parret. Blandt andet har Danmarks vel nok største sportsstjerne Caroline Wozniacki kommenteret Rebecca Laudrups Instagram-opslag med teksten 'Tillykke!!' efterfulgt af flere farverige emojis.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx