28/11-15 10:33

Klopp vil hellere holde angrebsstjerne på bænken efter ny skadeKlopp vil hellere holde angrebsstjerne på bænken efter ny skade

Liverpool-træner Jürgen Klopp vil ikke forcere et comeback til angrebsstjernen Daniel Sturridge.

storybild

Liverpools Daniel Sturridge (th) har været plaget af skader den seneste tid, og derfor vil Jürgen Klopp hellere give ham pause end at forcere noget, der kan lede til nye problemer. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Den karismatiske tyske Liverpool-træner Jürgen Klopp har endnu ikke kunnet gøre brug af sin 26-årige landsholdsangriber Daniel Sturridge i sin tid i spidsen for Merseyside-klubben.

Torsdag skulle Sturridge have været med i Europa League-kampen mod franske Bordeaux, men angriberen blev i sidste øjeblik siet fra truppen på grund af endnu en skade.

LÆS OGSÅ: Svensk angriber: Daniel Agger er ikke så god som før

Der er dog ikke tale om alvorlige fysiske problemer, fortæller Jürgen Klopp, som derfor ikke vil forsøge at presse et comeback igennem til den yderst skadesplagede Sturridge.

- Vi er nødt til at acceptere situationen, som er, at Daniel har været meget ofte skadet i de seneste måneder og måske endda år.

- Alle vil gerne have ham tilbage, men vi er nødt til at lære af situationen, siger Jürgen Klopp ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Han fastslår, at angriberens krop først skal vænne sig til højere intensitet, før han er klar til at spille fast for Liverpool igen.

LÆS OGSÅ: Instagram-racister går amok over City-stjernes familiefoto

LÆS OGSÅ: Ny bog afslører: Derfor gik Arsenal glip af Ronaldo

Alligevel har tyskeren ikke en alt for lang tidshorisont for et comeback, fordi Liverpool befinder sig midt i sæsonen.

- Normalt efter sådan en lang pause her træner man fem uger i træk og spiller kun i venskabskampe. Det ville være det bedste, men vi ved naturligvis også, at verden ikke er perfekt, så vi må forsøge at gøre det både bedst og hurtigst muligt, siger Klopp ifølge AFP.

Liverpool har generelt set været hårdt præget af skader i denne sæson, men der kan være godt nyt på vej for klubben, der muligvis snart kan få glæde af sin anfører, Jordan Henderson, igen.

LÆS OGSÅ: José Mourinho får bøde og karantæne for bortvisning

LÆS OGSÅ: Liverpool skubber Mourinho tættere på afgrunden

Og muligvis er midtbanespilleren allerede klar til søndagens Premier League-kamp mod Swansea.

- Henderson vil gerne tilbage. Men vi er nødt til at vente og se, hvordan han klarer sig i træningen.

- Jeg forsøger at give mig selv tid til at beslutte mig indtil lørdag eller søndag, siger Jürgen Klopp ifølge Reuters.

Liverpool møder Swansea hjemme på Anfield søndag eftermiddag klokken 17.15.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx