07/01-15 18:05; Opdateret: 07/01-15 18:31

Tysk medie: Højbjergs skifte falder på plads onsdagTysk medie: Højbjergs skifte falder på plads onsdag

Det tyske fodboldmagasin Kicker skriver, at Pierre-Emile Højbjerg bliver udlejet fra Bayern Munchen.

storybild

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg var ikke med, da hans klub Bayern Munchen onsdag genoptog træningen efter julepausen og indledte forberedelserne til sidste halvdel af sæsonen.

Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker.

Magasinet mener også at vide, at den 19-årige danskers fravær er et udtryk for, at der allerede senere onsdag kommer en endelig afklaring omkring hans kortsigtede fremtid i Bundesligaen.

Kicker skrev allerede i mandags, at en udlejning var nært forestående, men nu med den tilføjelse, at Pierre- Emile Højbjergs fremtid bliver afklaret indenfor de nærmeste timer.

Bundesligaklubben FC Augsburg skulle være favorit til at leje danskeren indtil sommeren 2016. Ifølge Kicker er det derefter planen, at Pierre-Emile Højbjerg returnerer til Bayern München, hvor man stadig har høje tanker om danskerens evner på fodboldbanen på lang sigt.

Ifølge Kicker var Pierre-Emile Højbjerg tilstede på Bayern Munchens træningsanlæg onsdag, men ganske som det var tilfældet med de langtidsskadede David Alaba, Philipp Lahm, Thiago og Javi Martinez, trænede han ikke med holdet.

/ritzau/


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx