Af Ritzau - 27/09-16 10:50

Jan Magnussen: Kevin vil være del af Renaults fremskridtJan Magnussen: Kevin vil være del af Renaults fremskridt

Kevin Magnussen vil gerne fortsætte hos Renault trods de mange problemer med bilen i år, vurderer hans far.

storybild

Kevin Magnussen venter stadig på nyt om fremtiden fra Renault. (Billede: Scanpix)

Fremtiden er endnu uvis for den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen.

Fortsætter han hos Renault i næste sæson, skifter han til et andet hold, eller bliver der slet ikke plads til ham på bilsportens første klasse i næste sæson?

Kevin Magnussen foretrækker den første løsning, vurderer hans far, Jan Magnussen. Det er på trods af, at Renault-bilen langt fra har fungeret optimalt i denne sæson, og danskeren derfor har tilhørt den tunge ende af feltet.

- Det er min helt klare fornemmelse, at Kevin allerhelst vil blive hos Renault, sådan at det her år ikke har været tabt. Det har været et hårdt år at køre nede bagi i en bil, der var dårligere, end jeg havde regnet med.

- Jeg tror gerne, at Kevin vil mærke fremskridtet og være en del af det, når de forhåbentligt tager et stort skridt fremad til næste år, siger Jan Magnussen til Jyllands-Posten.

Ifølge flere medier har Renault option på danskeren, som teamet kan udnytte til at forlænge kontrakten med yderligere et år.

Den skulle angiveligt udløbe ved udgangen af september, men selv om denne skæringsdato nærmer sig, er der intet nyt fra Renault.

- Den dato kommer styrtende, og derefter er Kevin i teorien fri til at forhandle til anden side, men der er ikke noget nyt om situationen. Vi går og venter, siger Jan Magnussen.

I næstkommende weekend skal Formel 1-feltet køre grandprix i Malaysia. Her skal Kevin Magnussen forsøge at følge op på den flotte præstation fra Singapore senest, hvor han med en tiendeplads hentede point for blot anden gang i sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx