22/07-17 18:59

Randers-træner vil have flere indkøbRanders-træner vil have flere indkøb

Randers har i sommerens transfervindue mistet flere store profiler, og træneren håber, at nye er på vej ind.

storybild

Randers. Randers tabte lørdag 0-3 på hjemmebane til FCK i Alka Superligaen i et opgør, hvor Randers langt hen ad vejen spillede lige op med FCK, der dog havde de skarpeste angribere på dagen.

Randers' cheftræner, Olafur Kristjansson, håber, at truppen snart forstærkes med nye profiler, der kan være afgørende i Randers-offensiven.

- Jeg banker stort set dagligt på døren hos vores direktør, Michael Gravgaard, og håber, han har fundet en guldklump af en ny offensiv spiller til truppen.

- Det behøver ikke nødvendigvis være en offensiv spiller, men jeg synes, vores defensiv ser solid ud. Hvis man skal krydre vores hold, er det de individuelle kvaliteter, vi kigger efter, siger Olafur Kristjansson.

I sommerens løb har klubben blandt andre mistet profiler som Kasper Fisker, Mads Fenger og Viktor Lundberg. Indtil videre er det blevet til to tilføjelser til Randers-truppen, og det er ikke sikkert, der kommer flere.

Direktør Michael Gravgaard forklarer, at han konstant har følehornene ude efter nye spillere, men han lover ikke nye tilgange.

- Olafur ved godt, at det lige nu ser ud til, at den nuværende trup bliver den endelige, siger Michael Gravgaard.

- Selvfølgelig kigger vi hele tiden efter muligheder, men vi kan ikke bare trylle en stjerne frem, der synes, at Randers er interessant, og som vi har råd til.

- Vi har penge at bruge af, men det skal være yderst velovervejet, hvis der skal komme flere nye spillere, siger direktøren.

Randers har indtil videre hentet georgiske Saba Lobjanidze og amerikanske Perry Kitchen. Sidstnævnte spillede hele kampen i lørdagens nederlag til FCK.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx