Af - 19/07-15 17:15

Tysk supersprinter vinder tredje etapesejr i tour'enTysk supersprinter vinder tredje etapesejr i tour'en

Lars Bak var i udbrud på dagens 15. etape, men blev hentet før mål. Tyske André Greipel vandt spurten foran John Degenkolb.

storybild

André Greipel vandt 15. etape i Tour de France foran Peter Sagan. Sidstnævnte har dog stadig den grønne pointtrøje. (Billede: Polfoto)

Danske Lars Bak jagtede en etapesejr på den 183 kilometer lange etape fra Mende til målbyen Valence, men det blev André Greipel som løb med sejren i massespurten, da han kom foran John Degenkolb og Peter Sagan.

15. etape var en såkaldt 'transportdag' for klassementrytterne, og derfor gik flere ryttere i udbrud, heriblandt danske Lars Bak fra Lotto-holdet, men de ni mand i front blev hentet med cirka 50 kilometer til mål.

Tour-boss tordner: Urin mod rytterne er uacceptabelt
Tour-boss tordner: Urin mod rytterne er uacceptabelt

Dermed var feltet samlet og de store sprintere gjorde sig klar til en massespurt, da afslutningen var helt flad, og her kom André Greipel først over målstregen.

Peter Sagan fra Tinkoff-Saxo er fortsat i den grønne pointtrøje foran Lotto-holdets supersprinter, Andre Greipel, men afstanden er blevet mindsket, efter at tyskeren har vundet sin tredje etapesejr i dette års Tour de France.

Hovedpersonen selv var en glad mand efter det fornemme hattrick:

De sidste to dage har ikke været nemme med styrt. I dag støttede holdet mig og holdt mig væk fra vinden og med helt fremme. Til sidst gjorde vi det perfekt, så jeg kunne komme først over stregen. Jeg er stolt af mig selv og stolt af holdet, forklarede Greipel til pressen efter triumfen.

Afsløring: Frank Høj indrømmer brug af doping
Afsløring: Frank Høj indrømmer brug af doping

Favoritterne kom samlet i mål, og det var derfor en stille dag på kontoret for manden i den gule trøje, Chris Froome som altså stadig har over tre minutters forspring ned til løbets nummer to, Nairo Quintana fra Movistar.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx