Af Ritzau - 31/03-17 02:21; Opdateret: 31/03-17 04:53

Federer overlever matchbolde og fortsætter sejrsstimeFederer overlever matchbolde og fortsætter sejrsstime

Den schweiziske tennisstjerne havde store problemer mod tjekkiske Tomas Berdych i kvartfinalen i Miami Open.

storybild

35-årige Roger Federer var nede i sækken i kvartfinalen i Miami Open. Men schweizeren understregede endnu en gang sin storform og vandt over tjekkiske Tomas Berdych. (Billede: Scanpix/Julian Finney)

Roger Federer fortsætter sejrsstimen i 2017, men det holdt hårdt mod tjekkiske Tomas Berdych i kvartfinalen af Miami Open.

Her overlevede schweizeren to matchbolde, inden Berdych med en dobbeltfejl i tredje sæts tiebreak sendte den tidligere verdensetter i semifinalen med cifrene 6-2, 3-6, 7-6.

35-årige Federer har allerede vundet Australian Open og Indian Wells i år og har nu vundet syv kampe i træk.

Kvartfinalen i Miami kunne dog nemt være faldet ud til Berdychs fordel, der havde serven ved stillingen 6-4 i tredje sæts tiebreak.

- Jeg var helt sikkert meget heldig til sidst, men jeg viste stor kampvilje i dag. Jeg kæmpede, og Tomas hævede sit spil, men det var en fantastisk kamp til sidst, siger Federer.

Federer skal i semifinalen møde australske Nick Kyrgios. Kyrgios slog tyske Alexander Zverev i tre sæt 6-4, 6-7, 6-3 i sin kvartfinale.

Kampen mellem den unge tysker og den hårdtslående australier var en særdeles velspillet en af slagsen, hvor Zverev kun formåede at holde sig inde i kampen ved at slå den ene formidable vinder efter den anden i andet sæt.

Både med forhånden og baghånden formåede den 19-årige tysker at få bolden over nettet på bolde, der så umulige ud. Derfor endte han med at vinde tiebreaken 11-9 i andet sæt.

Men i tredje sæt slap tyskerens kræfter op mod den 21-årige Kyrgios, der ligesom tyskeren er spået en stor fremtid i tennissportens verdenstop.

Vinder Federer fredagens semifinale, er der en chance for, at han igen skal stå over for sin spanske ærkerival, Rafael Nadal, i finalen.

Spanieren skal møde italienske Fabio Fognini i sin semifinale.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx