Af Ritzau - 06/11-16 07:50

Manny Pacquiao er tilbage i bokseringen med VM-sejrManny Pacquiao er tilbage i bokseringen med VM-sejr

Den 37-årige filippinske senator besejrede Jessie Vargas på point og er atter verdensmester.

storybild

Manny Pacquiao er verdensmester i weltervægt hos WBO efter sin sejr over Jessie Vargas. (Billede: Reuters/Steve Marcus)

Manny Pacquiao havde egentlig erklæret sig færdig som bokser for at hellige sig jobbet som senator i Filippinerne.

Men natten til søndag dansk tid vendte den 37-årige stjerne tilbage til bokseringen, hvor han tidligere har begået sig som en af historiens bedste.

I Las Vegas besejrede han Jessie Vargas på point og kan dermed igen kalde sig verdensmester i weltervægt hos bokseforbundet WBO.

Dommerne scorede kampen 114-113, 118-109, 118-109 i Manny Pacquiaos favør.

Pacquiao har gennem sin karriere vundet titler i otte forskellige vægtklasser, og han er den første siddende senator til at vinde en VM-titel i boksning.

Med sejren over Jessie Vargas lyder den filippinske politikers rekordliste på 59 sejre, 6 nederlag og 2 uafgjorte kampe.

Manny Pacquiao vandt sin seneste kamp over Timothy Bradley tilbage i april, hvorefter han stoppede karrieren og blev valgt ind i senatet i sit hjemland.

Mod Jessie Vargas vendte han tilbage i overlegen stil og viste med teknik, tempo og slagkraft, at han stadig har noget at skulle have sagt også mellem tovene.

Vargas var i gulvet i anden omgang, og selv om den 27-årige amerikaner bød ind med sin giftige højre undervejs, var der ingen tvivl om kampens udfald.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx