22/10-17 23:50

Magnussen efter ny nedtur: En weekend til glemmebogenMagnussen efter ny nedtur: En weekend til glemmebogen

Kevin Magnussen mener, at punkteringen på første omgang fratog ham chancen for at lave et godt resultat i USA.

storybild

Austin. Søndag blev der kørt Formel 1-grandprix i USA, og det blev ikke til succes for Kevin Magnussen (Haas), der sluttede som nummer 16. Det var dårligst af de kørere, der gennemførte løbet.

Danskeren fortalte efterfølgende, at weekenden skal glemmes, og så skal der fokuseres på næste weekends grandprix i Mexico.

- Det var en weekend til glemmebogen. Jeg tror det er (Pascal, red.) Wehrlein, jeg rammer i sving 12, så punkterer jeg, og så er løbet nærmest ovre for mig derefter, siger Magnussen til TV3+.

Danskeren måtte i pit med en punktering allerede efter første omgang, og det mener danskeren ødelagde chancerne for at lave et godt resultat.

- Jeg tror, der var fart nok i bilen, men det var bare ikke i dag, det skulle være. Havde jeg startet løbet som 15-16 stykker, havde det været nogen andet, var jeg ikke punkteret, så havde det været noget andet.

Magnussen var dårligst af de 20 kørere i kvalifikationen lørdag, men på grund af placeringsstraffe til flere kørere, så begyndte han grandprixet som nummer 17.

Haas-holdet har haft endnu en svær weekend, hvor der har været forskellige problemer med bilen, men nu ser danskeren fremad.

- Det er ærgerlig og irriterende, men ja -der er et nyt løb i næste weekend, siger han.

Magnussens franske holdkammerat, Romain Grosjean, sluttede som nummer 14.

Der er kun tre løb tilbage i 2018-sæsonen, og det næste grandprix køres 29. oktober i Mexico

Lewis Hamilton (Mercedes) kunne kalde sig verdensmester, hvis han vandt løbet i USA, og Sebastian Vettel (Ferrari) blev nummer seks eller dårligere.

Hamilton vandt løbet, Men Vettel blev nummer to, så mesterskabet er endnu ikke afgjort. Briten har dog en komfortabel føring med 331 point.

Vettel har 265 point på andenpladsen, så meget skal gå galt for Mercedes, hvis holdet ikke genvinder titlen. Holdets anden kører Valtteri Bottas ligger nummer tre med 244 point.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx