25/05-14 08:13

Simeone efter CL-nederlag: Ikke værd at græde overSimeone efter CL-nederlag: Ikke værd at græde over

Atlético Madrids træner kogte over i de sidste minutter af Champions League-finalen og løb ind på banen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Atlético Madrid har haft en fantastisk fodboldsæson, og et nederlag til Real Madrid i Champions League-finalen er ikke noget, som spillerne skal tage så tungt. Det fortæller Atléticos karismatiske træner Diego Simeone.

- Denne kamp er ikke værd at græde over, når spillerne har gjort alt, hvad de kunne på banen, siger Simeone til spansk tv.

- Jeg er meget stolt af mine spillere og min stab. Vi har konkurreret mod en af de store klubber med ydmyghed, tilføjer han.

Atlético Madrid vandt i år det spanske mesterskab, og holdet var lørdag aften i Lissabon yderst tæt på at føje endnu et trofæ til listen. Atlético Madrid førte med 1-0, indtil Sergio Ramos udlignede for Real Madrid i overtiden og fremtvang forlænget spilletid.

Her slap Atlético-spillernes kræfter op, og Real Madrid vandt opgøret 4-1.

Diego Simeone blev i de sidste minutter af kampen grebet af raseri og løb ind på banen for at konfrontere Real Madrids forsvarsspiller Raphael Varane. Simeone var angiveligt blevet sur over, at Varane havde sparket en bold mod Atléticos bænk.

- Han sparkede en bold efter mig, og jeg blev irriteret, siger Simeone, som dog indrømmer, at han også selv gik for vidt.

Atléticos spillere og trænerstab måtte holde Simeone tilbage, inden han blev trukket væk fra banen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx