Af - 11/03-14 22:39

Atletico gav Milan femte 1/8-fiasko siden triumfAtletico gav Milan femte 1/8-fiasko siden triumf

Atletico Madrid er videre til kvartfinalerne i Champions League, efter holdet vandt 4-1 hjemme over AC Milan.

storybild

Karatemål af Diego Costa (Billede: Polfoto/AP/Paul White)

AC Milan-fans drømmer sig nok tilbage til det herrens år 2007, når det kommer til Champions League. Siden klubbens nuværende træner, Clarence Seedorf, og holdkammeraterne vandt turneringen det år, har klubben oplevet den ene fiasko efter den anden.

Ronaldo sender Real Madrid på titelkurs
Ronaldo sender Real Madrid på titelkurs

Da holdet røg ud til Atletico Madrid med et 1-4-nederlag i Spanien – 1-5 samlet – var det femte gang i seks forsøg, at klubben måtte lade livet i 1/8-delsfinalerne. Kun i 2012 nåede Milan længere – til kvartfinalerne. I 2009 var holdet i UEFA Cup.

I går fløj Diego Costa akrobatisk ind i bolden og scorede allerede i tredje minut, og så så det svært ud for det fallerede italienske storhold. Alligevel brugte Kaka intet mindre end sit hoved til at bringe gæsterne på 1-1, da han var skarp ved bagerste stolpe på et præcist Andrea Poli-indlæg i 27. minut.

BILLEDER: Bare bryster og gamle fodboldben
BILLEDER: Bare bryster og gamle fodboldben

Milan var med igen – men kun indtil tyrkiske Arda Touran tæmmede bolden med låret lige ude for feltet og knaldede til kuglen, mens den endnu var i luften. Et fantastisk flugtermål.

I anden halvleg cementerede Raúl Garcia sejren med et hovedstød 20 minutter før tid, og Diego Costa scorede igen kort før tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx