Af Ritzau - 16/10-16 17:57; Opdateret: 16/10-16 18:09

Se ny Brøndby-bombers drømmedrønSe ny Brøndby-bombers drømmedrøn

FC Nordsjælland var foran 1-0 og havde flere store chancer, men Jan Kliment sikrede Brøndby 1-1 i Farum.

Jan Kliment scorede sit første Brøndby-mål - et smukt mål. Se det her.

Brøndbys nye tjekkiske angriber Jan Kliment sparkede søndag eftermiddag et point hjem til sit hold i Superligaen, da han udlignede til 1-1 efter 83 minutter af udekampen mod FC Nordsjælland.

SE MÅLET HEROVER

Forinden havde FC Nordsjælland bragt sig foran ved Godsway Donyoh, og hjemmeholdet havde også adskillige muligheder for at udbygge føringen, men manglede den afgørende skarphed, hvilket altså blev dyrt.

Godsway Donyoh bragte FCN foran:

OB-træner om sit angreb: Der mangler kvalitet
OB-træner om sit angreb: Der mangler kvalitet

Det uafgjorte resultat bringer FCN op på niendepladsen i tabellen, hvor Brøndby fortsat indtager tredjepladsen. Nu dog med seks point op til førerholdet FC København.

Opgøret kom først for alvor i fart efter 55 minutter, hvor Donyoh fra kanten af feltet huggede bolden ind ved den ene stolpe med et tørt hug efter Marcus Ingvartsens oplæg.

Det var den 22-årige ghanesers fjerde scoring i sæsonen, og det var tredje kamp i træk, at han kom på tavlen for FC Nordsjælland.

Randers-forsvarer: Det lignede ikke en 3-0-sejr
Randers-forsvarer: Det lignede ikke en 3-0-sejr

Landsholdskeeper Frederik Rønnow så noget passiv ud med målet, men han var til gengæld vågen i flere omgange, da FCN efterfølgende havde et par kæmpe muligheder på kontra. Både Donyoh og Ingvartsen misbrugte således friløbere i duel med Rønnow.

Brøndby pressede i perioder i anden halvleg hjemmeholdet langt tilbage på banen, og efter 83 minutter kom belønningen, da indskiftede Jan Kliment gjorde Donyoh kunsten efter og scorede med et flot venstrebenshug.

1-1 blev det på den måde efter et opgør, hvor stort set alt underholdningen kom efter pausen.

Mikael Ishak sender OB til tælling med to scoringer
Mikael Ishak sender OB til tælling med to scoringer

Første halvleg var således ingen stor spillemæssig oplevelse.

Brøndby havde mest spil og var meget direkte i spillet, men gæsterne evnede ikke helt at gøre sig selv farlige på andet end et par langskud, som FCN-keeper Indy Groothuizen havde rimelig godt styr på.

Brøndby har næste søndag hjemmebane mod AGF, mens FC Nordsjælland allerede fredag skal en tur til Aalborg for at dyste med AaB.

LÆS OGSÅ: FC København trækker fra i toppen med ny sejr

LÆS OGSÅ: Horsens-træner: Tre nederlag i 13 kampe er acceptabelt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx