Af - 07/12-15 09:22

Landsholdsstreg: -Jeg er i topformLandsholdsstreg: -Jeg er i topform

Danmark har fået en fantastisk start på VM-slutrunden og holdets førstevalg på stregen er da også i topform.

storybild

(Billede: Polfoto/Jens Dresling)

Der har ikke været meget slinger i valsen for de danske håndboldkvinder. Først blev Japan flået fra hinanden, og i går fik Tunesien ikke et ben til jorden.

Afstemning
Hvor langt når Danmark ved VM?

Stregspilleren Mette Gravholt har gjort sig positivt bemærket ved at være en af de mest scorende spillere, og ifølge hende selv er hun da også i topform:

- Jeg er i fysisk bedre form end jeg har været længe. Jeg var skadet næsten hele sidste år, men har slet ikke været det i denne sæson, fortæller Mette Gravholt.

Dansk topscorer: Jeg fandt den sjove Mulle frem
Dansk topscorer: Jeg fandt den sjove Mulle frem

I sommers byttede hun Viborg HK ud med storsatsende Nykøbing Falster Håndbold, der har præsteret langt bedre end forventet i denne sæson, og Mette Gravholt nyder da også tilværelsen på Falster, som har fået hende i storform:

- Det er jo gået over al forventning. Den støtte vi har dernede er det fedeste jeg har prøvet i min klubkarriere. Jeg nyder at spille dernede, siger landsholdsstregen, der dog ikke selv er flyttet til Sydhavsøerne.

Håndboldkvinderne uddeler store klø i VM-premieren
Håndboldkvinderne uddeler store klø i VM-premieren

Spilleglæden er da også til at få øje på hos Mette Gravholt, der personligt er kommet fremragende fra start under slutrunden. Personligt mener hun da også, at Danmark står med gode kort på hånden for at skabe et godt VM-resultat:

- Vi har rigtig gode chancer for at vinde guld, men det er der også mange andre hold, der har. Det er en af de mest åbne mesterskaber jeg har været til, vurderer Mette Gravholt, der samtidig udpeger Norge som VMs største favorit.

Håndboldkvinderne tæver Tunesien trods sløj indsats
Håndboldkvinderne tæver Tunesien trods sløj indsats

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx