Af Steffen Gronemann - 11/01-18 13:16

Købte luksus-palæ før Wozniacki-bryllup: Nu sælger stjernen superboligen for svimlende millionbeløbKøbte luksus-palæ før Wozniacki-bryllup: Nu sælger stjernen superboligen for svimlende millionbeløb

De var et af sportsverdenens hotteste unge par, Caroline Wozniacki og Rory McIlroy, invitationerne til det storstilede bryllup var sendt ud og deres fremtidige luksusbolig i Florida havde den nordirske golfstjerne fundet og købt til sig selv og sin udkårne danske tennisstjerne.

Dansende Wozniacki storhitter på YouTube

Men i foråret 2014 – efter tre år sammen – gik de unge sportsstjerner fra hinanden, inden brylluppet blev en realitet. McIlroy fik simpelthen kolde fødder og brød med Wozniacki.

Her knap fire år senere har Rory McIlroy så sat den prægtige millionvilla i Florida, som han købte i 2013, til salg.

Og hold da helt hole-in-one en luksushytte, der er tale om, som Wozniacki aldrig nåede at flytte ind i med McIlroy: Vi er ude i et sandt pragt-palæ på 982 kvadratmeter i rigmandsghettoen Palm Beach Gardens i Florida med adgang og udsigt til vandet.

Der er seks soveværelser, et stort fintnesslokale, swimmingpool, egen putting green, springvand, store lyse stuer, pooolrum med bar, badeværesleer med spa, egen badebro og alt muligt andet tænkeligt moderne bolig-lir fordelt på den 9290 kvadratmeter store grund.

Pris: 80. Millioner. Danske. Kroner.

McIlroy regner, ifølge Mirror, med en fortjeneste på 25 milioner kroner, hvis han kommer af med superboligen til prisen.

Se billeder af palæet herunder. Flere billeder kan ses på ejendomsmæglerens hjemmeside.

I et interview sidste år forklarede Wozniackis eks-kæreste for første gang, hvad der gik gennem hovedet på ham tilbage i maj 2014, da det overraskende brud kom for dagen.

»Dengang troede jeg, at det oplagte svar var at være sammen med nogen, der var i samme position som mig. Men det er det ikke, for du kan aldrig komme væk fra det. Du kan aldrig frigøre dig og vende tilbage til den virkelige verden. Det er derfor, jeg føler, at jeg er sådan et godt sted nu,« sagde Rory McIlroy i et stort interview med Irish Independent for et år siden.

(Billede: Yoshua Arias)

I dag har den irske golfstjerne fundet kærligheden igen. Han er gift med Erica Stoll, som kommer fra en noget mindre glamourøs og stjerneglittet baggrund end Wozniacki.

Hun arbejdede for det amerikanske golfforbund, PGA, da han først blev venner med hende. Siden voksede venskabet til kærlighed.

Også Caroline Wozniacki er kommet videre fra McIlroy-forholdet. Hun holder dog fast i 'trenden' med at falde for fyre inden for sportsverdenen. I dag er den 27-årige dansker forlovet med den tidligere NBA-stjerne David Lee.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Kendt TV-vært: Ulven er ikke farlig!
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx