13/03-16 16:30

Arsenal snubler og misser historisk FA Cup-hattrickArsenal snubler og misser historisk FA Cup-hattrick

Det bliver ikke til tre FA Cup-trofæer i træk for Arsenal, der søndag tabte 1-2 til Watford i kvartfinalen.

storybild

Watford leverede en overraskelse onsdag og slog Arsenal ud af FA Cuppen med en 2-1-sejr i kvartfinalen. (Billede: AP/Matt Dunham)

Arsenal har vundet FA Cuppen de seneste to år, men holdet missede søndag muligheden for et tredje trofæ, da Watford vandt 2-1 på Emirates Stadium i kvartfinalen.

Det ville ellers være første gang i 130 år, at et hold præsterede at vinde FA Cuppen tre år i træk. Sidst det skete var mellem 1884 og 1886, hvor Blackburn havde monopol på pokalsejren.

Og den rekord får altså lov at stå lidt endnu efter Arsenals exit fra turneringen i søndagens kvartfinale.

Watford afgjorde kampen med to mål på otte minutter i starten af anden halvleg. En føring, som Arsenal aldrig fik hentet.

Første halvleg blev ingen sprudlende affære. Arsenal sad på det meste, men kom aldrig frem til en scoring, mens Watford blot havde enkelte chancer.

Fra anden halvlegs start lignede det stadig, at der skulle noget særligt til for at føje et mål til kampens stilling. Og det skete bare fem minutter efter pausen, da gæsterne fra Watford bragte sig foran.

Et langt indlæg blev headet videre til Odion Ighalo, der udnyttede sin store fysiske styrke til at kante sig rundt om Arsenal-forsvaret og bringe Watford foran 1-0.

Og otte minutter senere gik det helt galt for Arsenal, da Adlène Guedioura modtog bolden i straffesparkfeltet og uden tøven bragede et langskud ind bag David Ospina i målet.

Arsenal-spillerne forsøgte efter chokket at lægge et hårdt pres mod Watfords mål, og tre minutter før tid blev håbet tændt, da Danny Welbeck fik kastet en redningskrans til den synkende Arsenal-skude med en scoring til 1-2.

Stemningen på banen var intens i kampens sidste minutter, og Arsenal havde flere chancer, der kunne have sikret en udligning.

Men sort uheld og manglende skarphed gjorde, at holdet nu kan fokusere på topkampen i Premier League og Champions League.

Semifinalerne i FA Cup spilles 23. og 24. april.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx