Af Ritzau - 26/08-16 22:39

Frygtindgydende Bayern ydmyger Bremen i sæsonåbnerFrygtindgydende Bayern ydmyger Bremen i sæsonåbner

Robert Lewandowski scorede hattrick, da Bayern München skød Bundesligaen i gang med 6-0 over Werder Bremen.

storybild

Robert Lewandowski scorede tre gange, da Bayern München kørte Werder Bremen over i Bundesligaen fredag aften. (Billede: Scanpix/Christof Stache)

Bayern München indledte den nye sæson i Bundesligaen med at vise topklasse fra første fløjt, da Werder Bremen hjemme blev rundbarberet med hele 6-0.

Robert Lewandowski scorede hattrick, og hjemmeholdet leverede generelt et indtryk, som om intet var hændt i klubben.

Det er der dog, da italienske Carlo Ancelotti har taget over som træner i stedet for Josep Guardiola, der er taget til Manchester City, og Ancelotti fik intet mindre end en drømmestart i jobbet.

Bayern München skulle ikke bruge mange minutter, før der blev disket op med topniveau, mens Werder Bremen fik en skrækkelig indledning på opgøret.

Efter ni minutters spil clearede Werder Bremens forsvar en bold. Den endte hos Xabi Alonso, der efter en enkelt berøring kanonerede bolden i mål med en flugter.

1-0-scoringen var som en magtdemonstration, og fire minutter senere slog hjemmeholdet igen til, da Franck Ribery med en lang, flad aflevering fornemt sendte Robert Lewandowski alene afsted mod Werder Bremens mål.

Lewandowski svigtede ikke og sendte køligt bolden op i krogen til 2-0.

Den polske stjerneangriber skulle blot bruge et minut efter pausen til at gøre det til 3-0, da han smukt drejede et indlæg fra Thomas Müller i mål.

Werder Bremen solgte i juni den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard til Borussia Mönchengladbach, og Werder Bremens forsvarsspil var i mange situationer i kampen nærmest katastrofalt.

Philipp Lahm gjorde det til 4-0 efter lidt over en time, da Lahm sparkede bolden i mål efter at have kombineret sig gennem Werder-forsvaret i skøn forening med Thomas Müller.

Thomas Müller lagde igen op til en scoring, da han med en flad pasning ind i feltet fandt en stormende Ribery, der tordnede bolden i mål til 5-0 i det 73. minut

Robert Lewandowski lukkede målfesten og fuldendte sit hattrick, da han på et straffespark gjorde det til 6-0 tre minutter senere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx