Af - 24/01-15 21:43

Lykkelig Mensah: Rigtig dejligt at være med igenLykkelig Mensah: Rigtig dejligt at være med igen

Mads Mensah er glad for at være inde i VM-varmen - og tilfreds med sin indsats i sejren over Polen.

storybild

Mads Mensah Larsen var lørdag med for første gang ved VM i Qatar, efter landstræner Gudmundur Gudmundsson har erstattet ham med Michael Damgaard i truppen. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Mads Mensah Larsen fik fredag eftermiddag overbragt den glædelige nyhed, at han var blevet indlemmet i den danske VM-trup, efter han hidtil kun havde været med i Qatar som reserve.

- Det er rigtig dejligt, siger den danske venstreback, efter han netop har spillet sin første VM-kamp i 2015.

Damgaard er ude - Mads Mensah tilbage i varmen
Damgaard er ude - Mads Mensah tilbage i varmen

- Det er jo det, jeg er taget med for - det er ikke bare for at komme til spisning og spille lidt kort med gutterne. Så det er rigtig dejligt, at jeg nu kan bidrage med det, jeg helst vil, supplerer han.

Den 23-årige Rhein-Neckar Löwen-spiller fik 23 minutter på banen i lørdagens sejr over Polen. Tre mål og en række gode defensive aktioner blev det til, hvilket manden selv har det helt fint med.

- Jeg er ganske godt tilfreds med, hvordan det gik. Man er jo lidt usikker, og man er meget spændt inden kampen - jeg havde glædet mig meget. Jeg har ikke spillet kamp længe, så det var rigtig dejligt at få nogle gode aktioner og lykkes med ting både i forsvaret og angrebet, siger Mads Mensah.

Solid dansk sejr sikrer andenpladsen
Solid dansk sejr sikrer andenpladsen

Også landstræner Gudmundur Gudmundsson er ganske tilfreds med, at Mensah lige fra start kom ind og gjorde en forskel.

- Jeg har rost ham for at have et meget stort hjerte i en svær situation. At komme ind i en slutrunde som 17. mand er ikke nemt. Men jeg synes, han har gjort det udmærket. Han har været meget, meget professionel og været til stede hele tiden - og at han også var til stede i aften, det er jeg meget glad for, roser islændingen.

Dansk mirakel udeblev: Tyskland vandt stort
Dansk mirakel udeblev: Tyskland vandt stort

Mensah havde i dagens anledning kronraget sig selv. Men ikke på grund af varmen i Doha.

- Det var blevet lidt for langt. Og så havde jeg glemt indstilleren til min trimmer, så jeg havde kun den korte mulighed, griner han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx