Af Ritzau - 31/01-17 09:01; Opdateret: 31/01-17 09:15

Brøndby og Celta er enige: Hjulsager på vej til SpanienBrøndby og Celta er enige: Hjulsager på vej til Spanien

Andrew Hjulsager skifter efter alt at dømme fra Brøndby til Celta Vigo tirsdag på transfervinduets sidste dag.

storybild

Brøndbys Andrew Hjulsager er rejst til Spanien for at forhandle personlige vilkår med Celta Vigo. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Superligaklubben Brøndby meddeler tirsdag på sin hjemmeside, at man har givet midtbanespilleren Andrew Hjulsager tilladelse til at rejse til Spanien for at forhandle kontrakt med danskerklubben Celta Vigo.

Brøndby og Celta er nået til enighed om en pris for spilleren, lyder det fra Brøndby-sportsdirektør Troels Bech.

- Celta Vigo og vi er nået til enighed om en god pris og aftale for Andrew, og vi har derfor givet Andrew lov til at tage til Celta for at se på forholdene i klubben og forhandle individuelle vilkår, siger Bech til klubbens hjemmeside.

Sportsdirektøren erkender dog, at man gerne havde holdt på 22-årige Hjulsager, men at et kontraktudløb til sommer for spilleren gjorde et salg oplagt.

- Selv om Andrew har været i klubben i Brøndby, siden han var ni år, så havde vi selvfølgelig gerne set, at han havde taget et par år mere, lyder det fra Troels Bech.

- Men det har været tydeligt i forhandlingerne, at vi har haft svært ved at nå hinanden, selv om vi har strakt os endda rigtig langt, siger han om de kontraktforhandlinger, man har haft med Hjulsager.

Den unge midtbanespiller har været en af holdets store profiler i det gode efterår, som betyder, at klubben indleder anden halvdel af sæsonen på andenpladsen i Alka Superligaen.

Skulle det ende med det forventede salg af Hjulsager, så er erstatningen allerede landet i Brøndby.

Mandag indgik klubben en halvandet år lang lejekontrakt med ungareren Zsolt Kalmar, der er kommet til fra bundesligaklubben RB Leipzig.

- Som klub er man altid bevidst om risikoen for at miste en spiller, især en spiller som har kontraktudløb seks måneder senere, og det er også sagen i Andrews tilfælde.

- Derfor hentede vi Zsolt Kalmár ind tidligere i dette transfervindue, så vi netop havde en spiller, der kunne gå ind og udfordre og potentielt erstatte Andrew på midtbanen, siger Troels Bech.

Celta Vigo råder i forvejen over to danskere i skikkelse af Daniel Wass og Pione Sisto.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx