Af - 15/12-15 14:35; Opdateret: 15/12-15 14:57

FC Nordsjælland solgt til udlandet - træneren fyretFC Nordsjælland solgt til udlandet - træneren fyret

FC Nordsjælland er blevet solgt til engelske investorer. Det fortæller den hidtidige ejer, Allan K. Pedersen på et pressemøde i Farum.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC Nordsjælland er blevet solgt til udenlandske investorer - og den tidligere træner Kasper Hjulmand er tilbage på trænerbænken.

- Jeg vil starte med at sige, at FC Nordsjælland har aldrig været til salg. Men dog: Jeg har i dag skrevet under på et salg af mine aktier til en engelske investorgruppe, siger Allan K. Pedersen på et pressemøde i Farum

- Tingene faldt på plads i dag klokken 10, siger han.


- Jeg er 100 procent sikker på at de vil passe på FC Nordsjælland, og at de vil gøre det der skal til, siger Allan K. Pedersen, som fremover vil 'nøjes' med at være næstformand i klubbens bestyrelse.
Formanden bliver den engelske investor, Tom Vernon.

– FC Nordsjælland er en klub med en stærk kultur, som er forankret i et ønske om at udvikle unge talenter. Det har klubben og Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) gjort ved at opbygge et af de bedste talent-akademier i Skandinavien. Vi ser købet af FCN som en unik mulighed for at skabe et samarbejde mellem akademierne ud fra en langsigtet strategi, hvor målet er at udvikle nogle af de dygtigste spillere og på den måde styrke FC Nordsjælland, siger Tom Vernon til klubbens hjemmeside.

Og så skal der også skiftes ud på trænerbænken.

- Vi har skiftet trænerstaben i dag. Olafur er stoppet, og møder ikke ind igen. Kasper Hjulmand kommer tilbage, siges det - hvorefter salen bryder ud i spontane klapsalver.

– Det er samtidig spændende at vende tilbage til den klub, som har betydet utrolig meget for mig, og jeg kan ikke vente med at skulle starte træningen igen med drengene i januar, fortæller Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx