Af Ritzau - 23/05-16 11:43

Hareide vil indkalde ekstra angriber: Duncan er oplagtHareide vil indkalde ekstra angriber: Duncan er oplagt

Senere mandag forventer Åge Hareide at indkalde en ekstra angriber til landsholdet. "Duncan" er oplagt.

storybild

Landstræner Åge Hareide råder over Nicklas Bendtner i denne uge, men angriberen skal ikke med til Japan i juni. (Billede: Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen)

Landstræner Åge Hareide vil indkalde en ekstra angriber til det danske fodboldlandshold, som i øjeblikket træner frem mod to testkampe i Japan i juni.

Det bekræfter nordmanden, som har afgivet Yussuf Poulsen til OL-landsholdet og modtaget et afbud fra Martin Braithwaite.

- Jeg vil indkalde en erstatning. Jeg skal diskutere med Jon Dahl Tomasson (landsholdets assistenttræner, red.) senere i dag om, hvilken spiller vi tager.

- Vi har brug for mange typer af spillere. Vi har løbestærke og aggressive angribere, som både forsvarer defensivt og løber ind bag om modstanderen, men vi har også brug for lidt forskellige typer, siger Åge Hareide.

En anden type kunne meget vel være AGF's hovedstødsstærke angriber Morten "Duncan" Rasmussen, som i lørdags scorede hattrick for aarhusianerne på 20 minutter.

- Han er en oplagt kandidat til at være med, siger Hareide.

Han forventer at indkalde en ekstra angriber senere mandag.

Lasse Vibe, Viktor Fischer og Nicolai Jørgensen er aktuelt de eneste tre angribere til to pladser på holdet, som er udtaget til den trup, der skal til Japan.

Spydspidsen Nicklas Bendtner træner med landsholdet i denne uge, men på grund af manglende kampform er han ikke i spil til at være i truppen, når den bliver fuldtallig fra næste uge.

- Nicklas Bendtner er en oplagt kandidat, hvis han spiller. Det handler også lidt om et princip. Man skal selvfølgelig honorere de drenge, som spiller fast, siger Hareide om den klubløse angriber.

- Fodboldkondition og fodboldfysik handler også om at kunne spille regelmæssigt for at være i stand til at kunne spille landskampe.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Helle kan tale med dyr: Kom med til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx