Af Ritzau - 16/10-16 21:09

AaB-sportsdirektør: Vi har budgetteret med top-seksAaB-sportsdirektør: Vi har budgetteret med top-seks

Ifølge Allan Gaarde betyder det ikke alverden, at AaB ikke ender i top-seks på nuværende tidspunkt.

storybild

Sportsdirektør Allan Gaarde kunne søndag se sit AaB-hold tabe 0-2 til FC Midtjylland. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Søndag aften kunne AaB se en portion tv-penge forsvinde, da det på udebane blev til et 0-2-nederlag til FC Midtjylland i Alka Superligaen.

Efter de første 13 kampe bliver der uddelt tv-penge, og med søndagens nederlag kan AaB nu se frem til færre penge, da klubben ender uden for top-seks.

Ifølge AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, betyder det ikke noget i øjeblikket, selvvom der er blevet budgetteret med en top-seks-placering.

- Vi har budgetteret med top-seks, og det er marginaler fra, hvad vi får nu ved at ende uden for top-seks. Det er ikke noget, som vi overhovedet har tænkt på, men det er jo logisk, at vi gerne ville have været højere oppe.

- På nuværende tidspunkt betyder det ikke så meget, men vi ville da gerne have flere tv-penge. Vores fokus er dog ikke på at tælle penge. Det har vi folk til. Vores fokus ligger på fodboldspillet, siger Allan Gaarde.

AaB har nu tabt i fire af de seneste fem kampe, men alligevel ser cheftræner Lars Søndergaard ikke så negativt på det.

- Det var bedre i dag end mod Sønderjyske i seneste runde, som også var en fin indsats. Det var et step op. Vi styrede spillet i anden halvleg på en normal svær udebane. Vi havde de chancer, der skulle til, siger Lars Søndergaard.

Han erkender dog, at der mangler lidt i offensiven.

- Den sidste skarphed mangler. Det har været et problem i et stykke tid. Det er et sted, hvor vi halter. I dag kom vi til chancerne, og det værste er jo, hvis vi ikke kommer frem til dem.

- Nogle gange har man stolpe ind, men det har vi ikke i øjeblikket. Det er noget, vi arbejder på hver dag. Målene skal nok komme på et tidspunkt, siger Lars Søndergaard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx