Af - 04/09-16 19:49

VM-kurs: Danmark vinder 1-0 over ArmenienVM-kurs: Danmark vinder 1-0 over Armenien

Danmark fik med 1-0 over Armenien i Parken tre point i den første VM-kvalifikationskamp. Uden at imponere særligt meget...

storybild

Fodboldlandskamp Danmark-Armenien d. 4. september 2016 i Parken i København. Danmarks Christian Eriksen har scoret til 1-0 mod Armenien. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Det danske landshold vandt en vaskeægte 'pyt med det-kamp', da Armenien søndag blev slået med 1-0 den første kvalifikationskamp på vejen mod VM i Rusland i 2018.

Den danske sejr burde godt nok være blevet meget større, når man kigger på danske chancer og det niveau, som armenerne lagde for dagen i Parken. Men PYT med det. De tre point luner lige godt af den grund.

Det var Christian Eriksen, der stod for det danske mål efter 17 minutters spil - og det faldt efter fantastisk forarbejde fra Pierre-Emile Højbjerg, som sendte bolden i dybden, mens Viktor Fischer med en fræk hælaflevering lagde bolden til rette for Christian Eriksen, som udplacerede den armenske målmand.

Resten af første halvleg bød på sprudlende dansk angrebsfodbold, som sagtens kunne have givet flere mål - men pyt med det.

Anden halvleg blev ikke nær så velspillet, men der var da danske chancer alligevel: Størst, da Christian Eriksen brændte et straffespark, hvorefter Yussuf Poulsen hamrede bolden lige på den armenske målmand, der stod en ret god kamp - men pyt med det.

Med et kvarter igen var det lige før, at det danske sløseri blev straffet: Jannik Vestergaard smed bolden væk midt på den danske banehalvdel og så var en armensk angriber pludselig alene igennem. Heldigvis formåede han end ikke at komme til afslutning, så Danmark slap med skrækken og en ordentlig huskekage til de kommende kampe om at være mere effektive foran mål - men pyt med det. 1-0 rækker jo fint til tre point.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx