10/06-15 11:21

Bendtner beroliger: Jeg bliver klarBendtner beroliger: Jeg bliver klar

Nicklas Bendtner er sikker på, at han ikke er i fare for at misse lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien.

storybild

Nicklas Bendtner regner med at være klar til Serbien-kampen på lørdag. (Billede: Dresling Jens)

Nicklas Bendtner var - iklædt den rød-hvide nationaldragt - med ude på træningsbanen i Helsingør, men han deltog ikke meget i træningen onsdag.

Den danske landsholdsangriber skulle med på årets holdfoto, og derefter stod den på et kvarters småløb og skånekost på grund af problemer med lysken.

I mandagens 2-1-sejr over Montenegro var skaden årsag til, at Bendtner udgik i pausen.

Bayern: - Derfor henter vi Højbjerg tilbage
Bayern: - Derfor henter vi Højbjerg tilbage

Det skabte tvivl om Bendtners deltagelse i Danmarks kamp mod Serbien i EM-kvalifikationen. Men den kamp bliver med Bendtner i startopstillingen, hvis han selv skal vurdere skadens omfang.

- Mavefornemmelsen er god. Lørdagens kamp er ikke i fare. Der er jeg klar til at spille, siger Bendtner.

Han har ikke mærket smerter eller andet det seneste døgns tid.

Andreas Christensen er sulten efter mere
Andreas Christensen er sulten efter mere

- Nej, planen er stadig, at jeg går op i dag, og så laver jeg noget småløb. Og så træner jeg fuldt ud med i morgen (torsdag), forklarer Bendtner.

Wolfsburg-angriberen ser frem til kampen mod Serbien, især fordi Danmark kan sætte Balkan-nationen helt af i kapløbet om at komme til EM i Frankrig næste år.

- Vi vil altid prøve at vinde. Men det kan vise sig i kampen, at uafgjort er vores bedste resultat. Det kan man aldrig svare på.

Olsen udtager fire spillere til nøgle-kamp
Olsen udtager fire spillere til nøgle-kamp

- Men som puljen står nu med Danmark og Albanien på syv point, Portugal på ni, og Serbien på et, så ved vi, at vi vil være et stort skridt tættere på EM-kvalifikation med en sejr på lørdag.

- Uafgjort kan bestemt vise sig ikke at være et forfærdeligt resultat for os. Så har vi stadig selv alle muligheder for at afgøre det og komme derhen, hvor vi gerne vil, lyder det fra Bendtner.

- Vi har fire kampe tilbage. Det handler for os om at få det maksimale ud af de fire kampe. Vi mangler at møde Serbien, Albanien, Portugal og Armenien.

Olsen forbander klubrejse: Christian Eriksen er træt
Olsen forbander klubrejse: Christian Eriksen er træt

- Førstepladsen vil være bedst, men det vigtigste er, at vi kvalificerer os direkte. Om vi bliver etter eller toer er fuldstændigt ligegyldigt, bare vi kvalificerer os direkte, fastslår Bendtner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx