Af - 29/09-13 16:45

Kolding kildede KielKolding kildede Kiel

KIF Kolding København tæt på point i Kiel - men ikke tæt nok til at det for alvor gjorde ondt på tyskerne, som vandt 29-26.

storybild

Kiels målmand blev skudt i hovedet, men det gjorde vist ikke for alvor ondt. (Billede: Polfoto)

De danske vicemestre fra KIF Kolding København vandt som forventet ikke andet end erfaringen, da det søndag gjaldt opgøret mod THW Kiel, Champions League-vindere fra 2012. Men danskerne formåede alligevel at gøre en lille smule ondt på tyskerne, som dog endte med at vinde 29-26.

LÆS OGSÅ: Aalborg kørt lidt over af Hamborg

Kiel lignede på forhånd en (for) stor mundfuld for KIF Kolding København, men det var faktisk lige før, at de danske vicemestre alligevel kunne gabe over tyskerne.

Især i første halvleg havde det tyske storhold store problemer med at følge med. KIF Kolding kom foran 14-12 inden pausen, og det lignede en overraskende dansk sejr.

Kiel satte dog farten op efter pausen, men danskerne gav ikke op, og mod slutningen fik KIF udnyttet en periode i overtal til at spille sig helt op, så holdet bare var et enkelt mål efter Kiel, 27-26.

Danskernes drømme om point sluttede dog med lidt over et minut tilbage af kampen. Da var det KIF Koldings tur til at komme i undertal, og det afgjorde kampen.

LÆS OGSÅ: KIF-stjerne om tidligere holdkammerat: Pas på, han skyder!

LÆS OGSÅ: Træner: Vi skal slippe tøjlerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx