Af - 22/07-16 15:12; Opdateret: 22/07-16 17:06

Bjarne Riis overtager dansk kontinentalholdBjarne Riis overtager dansk kontinentalhold

Bjarne Riis og Lars Seier overtager hovedsponsoratet af det danske kontinentalhold Nor Pro Cycling, oplyser de i en pressemeddelelse.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Bjarne Riis og Lars Seier er nye hovedsponsorer for det danske kontinentalhold Nor Pro Cycling, der tidligere gik under navnet Team TREFOR.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Selskabet bag cykelholdet, NOR PRO CYCLING, er blevet enige med Bjarne Riis og Lairs Seiers cykelsatsning Riis Seier Project om en overtagelse af cykelholdets hovedsponsorat gennem selskabet Virtu Pro, der er delvist ejet af Riis Seier Project.

Samtidig er firmaet Veloconcept, der har tætte relationer til Brøndby-investestoren Jan Bech, blevet co-sponsor. Derfor kommer holdet i fremtiden til at hedde Team Virtu Pro - Veloconcept.

Bjarne Riis og Lars Seier udtrykker stor tilfredshed med aftalen.

- Riis Seier Project vil gerne være med til at sikre, at Danmark fortsat er et godt sted at udvikle sig som talent og bakke den danske continental-scene op. Samtidig er vi i gang med at opbygge et stærkt fundament og et set-up omkring et internationalt cykelhold. Derfor giver det rigtig god mening for os at sponsorere det her cykelhold, siger Bjarne Riis og Lars Seier i en fælles udtalelse og fortsætter:

- Det er endnu et skridt på vejen for Riis Seier Project, og på sigt er det da også planen, at Team Virtu Pro-Veloconcept skal fungere som talenthold for et verdensklasse-mandskab. Der er masser af grøde og talent i dansk cykelsport, så vi vil gerne sikre, at vi er helt tæt på den udvikling og understøtter den.

Direktør for NOR PRO CYCLING, Jeppe Hansen, håber, at aftalen kan være med til at løfte holdets talentudvikling.

- Det er en enestående mulighed for vores hold til at løfte niveauet for vores talentudvikling yderligere, og det glæder mig, at vi med aftalen sikrer holdet en langtidsholdbar løsning, så vi kan fokusere på det daglige arbejde med talenterne.

I første omgang løber aftalen resten af året, men parterne har allerede været i dialog om et fortsat samarbejde de kommende år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx